Ce se mai intampla

Posted: April 23rd, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Trebuie sa ma mut oh my god, chiriile scad, numai a noastra sta sa creasca, am atata mobila si nu stiu ce sa fac cu ea, am un iubit si nu stiu ce sa fac cu el, adica stiu, ca-l iau cu mine, dar oh doamne, traiul in doi… Am treaba de nu ma vad, nu stiu cum o sa le termin pe toate. Sambata trebuie sa ma duc in familie cu iubitul sus-mentionat la ziua unchiului meu, unde mancam regulamentar, apoi ma duc la Fely, care tot regulamentar imbatraneste si uda acest eveniment, regulamentar. Vineri sau pe 29 sau pe 1 am o aniversare a carei data finala inca e in dezbatere. Plec la mare – -cu ce bani?! Astia care inchiriaza apartamente sau garsoniere vor bani cu avans, garantii si toate cele si ma cam preseaza si timpul. Fix acum un an efectuam aceeasi operatiune de mutat, numai ca nu aveam atata mobila. Macar am o scuza sa-mi schimb patul. Zic. Dar de unde bani si de pat si de toate? Imi iau draperiile cu mine, asta e cat se poate de evident. Si am zis ca am treaba? Am cu tonele. Am mai castigat ceva azi in schimb, de la Dove, ca mi-am dat cu parerea pe feisbuc, n-am vreme sa pun link. N-am vreme nici de mine. Ah, si parul meu asa de scurt!!!


4 Comments on “Ce se mai intampla”

 1. 1 silvia said at 12:21 am on April 24th, 2009:

  Breathe in, breathe out, breathe in, etc. Inca putin si ajungi la mare si se termina cu starea asta. Sau macar se mai uda putin si te lasa in pace :)

 2. 2 Sunkissed said at 9:43 am on April 24th, 2009:

  pfa. sa speram ca ajung la mare :) sper sa nu ma mut in fix acel weekend…

 3. 3 ipo said at 10:53 am on April 24th, 2009:

  Ar fi o idee sa amani marea pana la sfarsitul lui mai. E mai cald si nu e asa de plin de tarani. Pana atunci rezolvi si problemele cu mutatul si banii.

 4. 4 Sunkissed said at 10:56 am on April 24th, 2009:

  n-as amana marea din doua motive:
  1. nu vreau sa ma duc pensionareste, sa dorm si sa mananc, vreau sa dansez si sa ma destrabalez. pt asta am nevoie de prietenii mei, care merg acum, la sf lui mai nu mai vine nimeni
  2. e un fel de aniversare de un an… cand ne-am cuplat noi, am plecat la mare in aceeasi zi.

  si rezervarile sunt deja facute…

  daar. asta nu inseamna ca iau in considerare sa aman. you can’t always get what you want


Leave a Reply