Despre arta si soricei rai.

Posted: April 27th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 3 Comments »

Am coborat azi pe scari – unu, doi, unu, doi, stangul, dreptul, stangul, dreptul… Si, in timp ce faceam hopa-hopa, am constatat ca e foarte interesant sa fii un hopa-mitica modern. Sa fii atat de capos incat sa refuzi sa-ti spargi capul de cotidian. Sa inventez mereu si mereu concepte si cuvinte noi din care sa inveti nu cum sa cazi, ci cum sa te ridici. Sa ai capul la picioare si picioarele la cap, sa-ti gandesti pasii si sa-ti calci cu pantofii cei noi ideile distructive.

In unele locuri, am observat ca exista masini de facut pantofii. Bagi piciorul acolo si astepti ca buretele imbibat in crema sa-si faca treaba. E, uite un dezavantaj al tenisilor. Nu mi-am mai facut pantofii de ceva vreme. Si parca era bine sa fac asta.

Nici visele nu mai sunt ce-au fost. Am visat ca mi-am matrasit vecinul de palier, care locuia intr-o garsoniera frumos amenajata, a la Ikea, pentru ca aflase ca adapostesc un caine. L-am indesat intr-un cufar, fara sa-l ucid sau ceva, si l-am trimis pe un vapor, iar cainelui i-am dat drumul intr-o piata. Vecinele se mirau ca el n-a mai dat pe-acasa, iar eu si prietenii mei intram in fiecare zi la el in apartament, sa cautam “indicii” cu privire la misterioasa lui disparitie, timp in care mie mi se facea inima miiiiica miiiica, cat a unui soricel hain de mica.

E mai bine decat sa visez in fiecare noapte anost, despre ce fac in timpul zilei, imi sufoca imaginatia.

Trebuie sa invat sa navighez, sa crosetez, sa desenez si alte acte artistice.


3 Comments on “Despre arta si soricei rai.”

  1. 1 somnulescu said at 12:41 pm on April 27th, 2009:

    Detective Colombo kills a neighbour and the investigates the case :P

  2. 2 ipo said at 12:50 pm on April 27th, 2009:

    LOL, eu am visat azi noapte ca eram la Moscova (sau la Londra, nu sunt sigur desi exista putine asemanari) si jucam ping pong cu o broasca. Adica borasca topaia de nebuna si eu cu inca cineva o dadeam de la unul la altul cu palma. Si la un moment dat a mai aparut o broasca si m-am gandit “WTF, level 2?”. Si pe urma m-am trezit. =))

  3. 3 Sunkissed said at 1:04 pm on April 27th, 2009:

    am ras la ambele comentarii :))


Leave a Reply