Intrebare bazaitoare

Posted: April 30th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Au scos tantarii capul la lumina? Ca m-am trezit sita: am bubite peste tot, cu precadere pe maini, care sunt descoperite, dat fiind ca dorm intr-un tricou de om serios. Nu, chiar asa scrie pe el: tricou de om serios.

Daca nu au scos tantarii capul la lumina, as vrea sa stiu daca: au scos capul la lumina alte ganganii care te pot ciupi cu pofta si daca asa se manifesta o anumite alergie usoara, provocata de ce-am mancat. Sau poate e pojar.

Sau oare nu v-am zis ca sunt ipohondra?

E, sa fim optimisti, sigur e de la tantari…

LE: trist, se pare ca e de la capsuni. Of!


4 Comments on “Intrebare bazaitoare”

 1. 1 ipo said at 11:04 am on April 30th, 2009:

  La mine in cartier nu prea au mai fost tantari de vreo cativa ani. Si oricum am plase la geamuri. Sa vad cum o sa ma descurc vara asta, ca trebuie sa mai las geamul deschis pentru Mitzifloi. Dar in cazul tau sigur e de la tantari… :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:06 am on April 30th, 2009:

  pai si eu am plasa la geamuri… dar decat sa cred ca e altceva, prefer sa cred ca e de la colonia de tantari, singura existenta in Militari, probabil :D

 3. 3 raluca said at 11:46 am on April 30th, 2009:

  Daca sint rosii si neregulate, poate fi varicela, dar asta inseamna sa te simti cam rau. Poate e doar o alergie…la polen.
  Orice ar fi trece repede si nu e grav. Daca ignori, va disparea cu iuteala.

 4. 4 Sunkissed said at 11:54 am on April 30th, 2009:

  nu ma simt rau in rest. si sunt de ieri, presupun ca ar fi trebuit sa simt ceva pana acum. si arata ca ciupiturile de tantari, ce-i drept.
  evident ca am stat sa caut simptome de toate bolile pe gugal pana acuma :)) doamne-fereste de boala in prag de 1 mai la mare. hai, c-o fi bine.


Leave a Reply