Insemnare de metrou

Posted: May 8th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

“Ei bine, daca o mai tin asa cu depersonalizarea si indiferenta senzoriala, o sa ajung sa cred ca totul este permis.

Ceea ce, desigur, ar fi o gluma proasta.”

Gata insemnarea.

Oricum, afara incepe sa semene a vara, sa miroasa a tot felul de chestii in autobuz, oamenii sa faca specula cu sentimente si cartofi – 6 lei kilul de cartofi noi? Ati innebunit? Si atat de ieftin se da o palma? Pai, aia ar trebui sa fie pretuita!

De la o vreme, am obosit sa-mi fac loc cu pumnii si picioarele in oameni. E ca si cum se deschide o usa, insa ramane acolo o bucata de plexiglas. Iti vine sa zici cu obida: “iti bati joc de mine?”. Si cateodata zic ca, daca n-ar fi toate momentele de magie si de lucruri incredibile intre doi oameni, mi-as baga piciorul – metaforic – in bucata aia de plexiglas.

Aseara m-am uitat la House si ma gandeam ca atunci cand te duci la rehab, tot procesul seamana cu atunci cand incerci sa te lasi de un om – si chiar nu ma refer la chestii sentimentale. Mai ai un pic si te dai cu capul de coltul mesei de 30 de ori pe zi, doar ca sa mai fie o data cum a fost. Am mai scris si am mai zis ca de multe ori am plecat de langa oameni care-mi faceau rau, care nu-mi faceau nimic sau langa care mi-era imposibil sa mai stau, datorita circumstantelor, dar asta nu inseamna c-a fost usor.

Poate dupa 24 de ani o sa fie.

Diseara ma duc acasa. Sunt foarte, dar foarte contrariata de chestii.


4 Comments on “Insemnare de metrou”

 1. 1 ipo said at 11:05 am on May 8th, 2009:

  Dupa o anumita varsta devine tot mai greu sa te “apuci” de oameni, d-apoi sa te lasi.

 2. 2 Sunkissed said at 11:08 am on May 8th, 2009:

  ehei. am observat. nu mai ai, pur si simplu, disponibilitate

 3. 3 ipo said at 2:48 pm on May 8th, 2009:

  Cred ca de fapt nu mai ai resurse. In relatiile cu oamenii trebuie sa si dai, sa si primesti. Dupa o perioada de mai mult dat decat primit te epuizezi.

 4. 4 Sunkissed said at 2:53 pm on May 8th, 2009:

  asta depinde de cum relationezi cu ceilati. in acest moment, daca e sa ma refer la mine, pur si simplu nu mai vreau. deocamdata.


Leave a Reply