As fi vrut sa am aparatul foto la mine

Posted: May 11th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 4 Comments »

Ieri. Pentru ca: as fi putut poza Pisica Satanei din vitrina de la o croitorie. Jur ca era pisica Necuratului, presupunand ca acesta exista. Cu o privire malefica, zgaria pe retina pe toti cei ce treceau prin fata ei. Avea si un truc: statea nemiscata, suficient cat sa-ti trezeasca anumite intrebari: o fi vie, o fi impaiata… Si fix cand te apropiai mai bine, hat! deschidea ochii si scotea limba.

As mai fi putut poza ramasitele Curtii Veche, un loc nevizitat de mine in toti acesti ani in Bucuresti pana mai ieri, cand am fost la A.R.T.I.S.A.N, ca sa vada si ochiul meu un targ handmade. Am ajuns, din pacate, la spartul targului, cred. La 17 deja nu mai era mare lucru si ma intreb ce naiba s-a mai petrecut acolo pana la 21, cand scria pe un fluturas ca se inchide targul. Din pacate, incendiul, cutremurul si alte diverse elemente au facut ca din Curtea Domneasca sa nu mai ramana mare lucru… Totusi, era o anumita frumusete stranie a locului luminat cald de soare si scaldat in manelele de la blocurile de langa ce stateau sa cada. Era o urma de poveste in unele caramizi care induiosa, intr-un fel, imaginea de ansamblu.

As mai fi putut poza linistea de Bucuresti de 6 dupa-amiaza, duminica. Narghileaua cuminte, florile de salcam, bicicletele care inunda orasul. Figura mea cand mi-am dat seama ca a venit vara, vrem-nu vrem.


4 Comments on “As fi vrut sa am aparatul foto la mine”

 1. 1 somnulescu said at 1:21 pm on May 11th, 2009:

  Chiar ca pacat, as fi vrut sa o vad :D
  I CAN HAS CHEEZBURGER! :D

 2. 2 Sunkissed said at 1:57 pm on May 11th, 2009:

  basement cat de-a dreptul… dar ma tem ca, din cauza naturii sale demonice, n-ar fi iesit poza si daca aveam aparatul la mine

 3. 3 somnulescu said at 7:32 pm on May 11th, 2009:

  ei nu :D
  ceiling cat intervenea ca sa faci poza :D

 4. 4 Sunkissed said at 9:39 am on May 12th, 2009:

  haha, crezi ca ceiling cat tine cu cei care n-au pisici si iubesc cainii? :D


Leave a Reply