In lumea pisicilor si a Pufelor

Posted: May 13th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | 11 Comments »

Aseara, in apartamentul din Militari, a poposit un nou locatar. O cheama Amelie, are par peste tot, unghiute ingrijite si bea laptic. Este o pisica. Miiiica, miiiica. Cadou pentru Ruxi. Cuminte, cel putin azi-noapte – n-a mieunat decat o data. Jucausa, azi de dimineata – s-a bagat prin toate cotloanele. Are o paturica si un cos in care sta si cainele de plus Gheorghica, sa-i tina de cald.

Acuma, sa vedem ce se va intampla cu mine, care am acasa caini si cu matzele nu prea am relationat, ca atare nu stiu ce sa fac, cum sa fac si mai ales daca sa fac, si cu Ada, care se pare ca are o mica, miiica, miiiiiica alergie la pisici.

Aseara m-am vazut cu Puf si am baut o bere – si acuma o sa zic, nu pentru ca citeste, nu ca m-ar fi amenintat ca o sa citeasca, ca ori de cate ori ma vad cu ea imi amintesc ca exista culori pe lumea asta si ca berea are gust si cand esti amarat, dupa o zi de rahat si alergaturi multe, situatii naspa si in general atmosfera plina de nori, daca esti cu cine trebuie.

Si acum, iesim din lumea pisicilor si a Pufelor si ne aruncam cu capul inainte intr-o zi de miercuri cu foarte putine grade, iar eu foaaarte neinspirata, am iesit din casa cu o bluzita-foaie-de-ceapa si o esarfa-mai-mult-colorata-decat-utila si cu… atat.

Metaforic, vorbim mai incolo.


11 Comments on “In lumea pisicilor si a Pufelor”

 1. 1 ipo said at 11:31 am on May 13th, 2009:

  Join the club! :)
  La mine matza s-a bagat singura in casa, incet – incet, de nici n u mi-am dat seama ca “am pisica”! Si eu, care eram “a dog guy”… Nu-i mare lucru de ingrijit la o matza, a mea desi e mare a invatat sa mearga la litiera in 2 zile, fara niciun accident. Asteptam poze. :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:35 am on May 13th, 2009:

  i am a dog person too si cred ca asa o sa si raman. pisoiu’ e un cadou pt una din fetele cu care stau – nu cea cu alergie :D. deja a facut ieri pipi la nisip… sa vedem. dar… eu tot dog person raman. sa vezi ce se oftica astia, cainii mei adica, atunci cand ajung acasa mirosind a pisoi!

 3. 3 somnulescu said at 12:25 pm on May 13th, 2009:

  sa stii ca “Puf” e rezervat de mult de mine :P
  (numele ma refer :D)

 4. 4 Sunkissed said at 12:40 pm on May 13th, 2009:

  ee, as putea sa te contrazic. adica n-as putea eu, ar putea puf a mea :D

 5. 5 ionuca said at 12:53 pm on May 13th, 2009:

  Eh, asa zic tu acum, dar dupa ce o sa se faca aia mica stapana pe casa :D si o sa se pisiceasca peste tot, tare draga o sa-ti mai fie ;))

 6. 6 Sunkissed said at 1:13 pm on May 13th, 2009:

  ionuca… ma, nu stiu ce sa zic, dupa 13 ani de trait cu caini in jur :D. plus ca pana se face ea stapana, eu ma mut :(. nici n-am timp sa ma obisnuiesc cu ea

 7. 7 Lu said at 5:15 pm on May 13th, 2009:

  Daca ai nevoie de sfaturi cu si despre matze pls let me know! in ultimii 9 ani am vazut tot ce se putea vedea si am incercat tot ce se putea incerca in legatura cu viata pisiceasca.
  PS: azi, mama il duce pe domnul matza la castrat (dupa 9 ani)caci de cand s-a mutat la curte este mare crai si nu se mai poate intelege nimeni cu el :)
  PS2: este atat de crai incat a ajuns la spital muscat de o pisica-ea si a stat pansat 2 saptamani (muhahaha)

 8. 8 Sunkissed said at 6:01 pm on May 13th, 2009:

  auu saracul domn matza
  bietul de el. si pentru ce-a patit, si pentru ce va pati :))

 9. 9 iulia said at 6:17 pm on May 13th, 2009:

  miaaaau!

 10. 10 ipo said at 6:20 pm on May 13th, 2009:

  @Lu: o fi fost vreo pisica de-asta rea, ca a mea. Nici n-are cum sa fie altfel, de vreme ce a fost saraca de doua ori castrata, ca sa fie treaba sigura… :D

 11. 11 Lu said at 10:22 am on May 14th, 2009:

  @ ipo: hi hi hi, mi e tare teama ca domnul matza o sa aiba si urmasi caci nu cred ca matza aia era castrata. era un fel de “femeia usoara” pisiceasca :)L-a vazut pe asta al meu mai aratos si ce si a zis… aha sa punem gheara pe el!!! :))


Leave a Reply