Oboseala, reboot, shutdown

Posted: May 18th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Am obosit de mine, de lucrurile mele din ultimul timp… Vreau acasa si nu am cand sa ma duc, ma regasesc in mijlocul a sute de cacaturi pe care nu le vreau, am inceput sa aud voci soptite si sa vad priviri sfidatoare si nu, nu am halucinatii si m-am saturat sa simt ca trebuie sa dau explicatii oricui crede ca gresesc.

Revolta dobitoaca ce ma duce spre reboot, dar de cate ori? Pana cand mi se intepeneste degetul pe buton?

De cate ori e nevoie, imi sopteste sufleorul, ascuns bine sub o scandura in mintea mea. Pana cand totul parte bine si oamenii nu te vor mai privi cas, doar pentru ca au impresia ca le este permis si trebuie sa judece. De unde atata sila, ca doar nu mi s-a intamplat nimic? Dar nici nu trebuie, simt si gata.

Si in plus, ma oboseste cautarea de apartament, mi se pare ca mai am un full time job pe langa celalalt. Ma oboseste foarte tare si ajung sa cred ca e imposibil de gasit ceva decent. Ajung acasa si nu vreau decat sa fac un dus lung, sa ma inchid in baie si sa nu mai aud telefoanele care suna, berea la care nu ma duc, prietenii pe care ii supar, muzica de care nu mai am chef, tastele pe care nu mai vreau sa le apas.

Reboot iar?Leave a Reply