Constatare frivola

Posted: May 21st, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | No Comments »

Uneori, doar uneori… prefer sa fac panze de paianjen in stomac decat sa ma deplasez pana la Turc.

Miroase a mancare gatita si nu intr-un fel bun. Si e singura alternativa viabila pentru masa de pranz a omului muncitor, respectiv eu.

Asa ca staaau si sper ca cedeaza cineva inaintea mea, ca ofteaza prelung, impinge scaunul, se ridica si spune pe un ton resemnat: “Ce vreti de la turc?”.

Turcule draga, ai mancare scumpa, la un moment dat am dat de un pui nefacut, e mereu coada si dupa ce stau 5 minute la tine in baraca put a shaorma pentru o viata. Dar ma ai drept musteriu fidel de vreme ce, daca mi-e lene sa merg pana la tine, iti dai seama ce lene mi-e sa merg in Dorobanti sau Victoriei sa iau ceva mai decent si, uneori, chiar mai ieftin.

Ce sa fac si eu? Mi-a dat creierul shutdown, nu reboot, si nu mai sunt in stare sa ma concentrez decat pe nevoile primare: mi-e somn, dar nu mai scriu despre asta ca devine redundant, mi-e foame – ta-naa, epopeea Turcului, sex- am scris nitel mai jos ceva cu astfel de tente, siguranta si protectie – pe scurt, dat fiind ca proprietarul cu care m-am intalnit ieri pentru o casa in care sa locuiesc m-a enervat asa de tare si a atentat la sanatatea mea mintala, am cochetat suficient de mult cu gandul de a-l da cu capul de coltul mesei incat sa devina periculos pentru el, nevoia de socializare – check, chemat Fely ieri la mine “sa vada pisica”. Ma amagesc si eu ca asa nu mai iau in seama shutdownurile si rebooturile si defragmentarile din alte zone critice ale fiintei mele.Leave a Reply