A sunkissed world

21 May, 2009

Constatare frivola

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Uneori, doar uneori… prefer sa fac panze de paianjen in stomac decat sa ma deplasez pana la Turc.

Miroase a mancare gatita si nu intr-un fel bun. Si e singura alternativa viabila pentru masa de pranz a omului muncitor, respectiv eu.

Asa ca staaau si sper ca cedeaza cineva inaintea mea, ca ofteaza prelung, impinge scaunul, se ridica si spune pe un ton resemnat: “Ce vreti de la turc?”.

Turcule draga, ai mancare scumpa, la un moment dat am dat de un pui nefacut, e mereu coada si dupa ce stau 5 minute la tine in baraca put a shaorma pentru o viata. Dar ma ai drept musteriu fidel de vreme ce, daca mi-e lene sa merg pana la tine, iti dai seama ce lene mi-e sa merg in Dorobanti sau Victoriei sa iau ceva mai decent si, uneori, chiar mai ieftin.

Ce sa fac si eu? Mi-a dat creierul shutdown, nu reboot, si nu mai sunt in stare sa ma concentrez decat pe nevoile primare: mi-e somn, dar nu mai scriu despre asta ca devine redundant, mi-e foame – ta-naa, epopeea Turcului, sex- am scris nitel mai jos ceva cu astfel de tente, siguranta si protectie – pe scurt, dat fiind ca proprietarul cu care m-am intalnit ieri pentru o casa in care sa locuiesc m-a enervat asa de tare si a atentat la sanatatea mea mintala, am cochetat suficient de mult cu gandul de a-l da cu capul de coltul mesei incat sa devina periculos pentru el, nevoia de socializare – check, chemat Fely ieri la mine “sa vada pisica”. Ma amagesc si eu ca asa nu mai iau in seama shutdownurile si rebooturile si defragmentarile din alte zone critice ale fiintei mele.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Constatare frivola"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki