Draperii colorate

Posted: May 22nd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | 4 Comments »

Draperiile colorate, cel putin ale mele, albastre si verzi, cu floricele cusute, imi inchid ochii si ma fac sa visez. Imi imaginez ca afara chiar e soare si mult verde, ca nimeni nu plange cu bretonul pe fata pentru ca viata e rea, ca in loc de malluri exista paduri si in loc de mizerie, margelute colorate.

Imi aduc aminte ca voiam sa-mi vopsesc interiorul dulapului, ca sa-mi aduca aminte ca undeva exista Narnia, dar ca nu am mai apucat. De cateva saptamani sunt incordata ca un iepure vanat si am uitat de culori tempera si pensule. Pe listele mele de cumparaturi se regasesc din ce in ce mai putin hainele de spiridus, materialele colorate si nasturii veseli si din ce in ce mai mult chestii antistres. Totul in jurul meu e antistres: culori antistres, mingiute antistres, gel de dus antistres, ceai antistres… si chestiile astea sunt si mai stresante.

Imi trag draperiile aproape cu furie seara si le las asa toata ziua, mai ales pentru ca e deja cam vara si mi-e teama ca o sa mi se scurga sufletul si creierul de caldura si o sa fuga pe geam. Draperiile colorate bine trase ma asigura ca e viata si dupa realitatea cu care ne inconjuram, oricat am incerca sa o umplem de remedii antistres. Draperiile mele colorate, verzi si albastre, cu floricele cusute, sunt singura chestie pe care stiu sigur ca o sa o iau cu mine, ca cel mai adevarat remediu antistres.


4 Comments on “Draperii colorate”

 1. 1 somnulescu said at 1:39 pm on May 22nd, 2009:

  vreau si eu draperii ca ale tale :(
  nu le vinzi? :D

 2. 2 Sunkissed said at 2:26 pm on May 22nd, 2009:

  ooo
  nu-nu-nu :D
  draperiile mele sunt de fapt metraj de la ikea, pe care am cusut eu chestii

 3. 3 Tomata cu scufita said at 2:54 pm on May 22nd, 2009:

  Oh, eu vreau doar niste draperii de culoare inchisa ca dimineata e prea soare … si nu pot sa dorm.

 4. 4 Sunkissed said at 3:22 pm on May 22nd, 2009:

  asa am eu acasa la mama. un visiniu inchis, greu… ce bine dorm acolo!


Leave a Reply