Daca stiam…

Posted: May 27th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , | 6 Comments »

Daca as fi stiut eu de dimineata cum statea treaba… stateam si eu acasa.

Uneori imi pare ca mi-am imaginat totul. Alteori, imi pare ca merg intr-un pantof cu trei numere mai mari. E greu si ma straduiesc sa-l umplu.

M-am saturat sa-mi caut motive de plans de mila sau scarpinat in cap, m-am saturat sa-mi trebuiasca mereu ceva. M-am saturat sa nu stiu sa miros diminetile. Si e clar, oricum, ca totul se intampla pentru ca n-am mai avut cafea magica, zau asa. E clar ca nici n-o sa fie mai bine pana nu cumpar, orice ar zice fortele universului. Nu zice nimeni ca fortele universului detin adevarul absolut, oricum ar fi.

Si acum… nu stiu. Gasesc eu ceva agreabil de facut. Cum ar fi sa ma uit iar pe catalogul de la Ikea. Cate chestii pot sa incapa intr-o garsoniera? Sunt pe cale sa aflu. Pe langa cei doi oameni si un potential animal de companie despre care inca dezbatem daca va fi si ce va fi, calculatoarele fara de care nu putem sa traim virtual, fotoliul meu preferat si cutiile cu de toate, de la acte la floricele desenate in parc. Da’ parca as vrea si o lampa colorata, si perne, si draperie pentru bucatarie, si un paravan (da, intr-o grasoniera, stiu) si si si cate si mai cate.


6 Comments on “Daca stiam…”

 1. 1 razvann said at 12:48 pm on May 27th, 2009:

  atatea lucruri de care avem nevoie, pe care le consideram esentiale , le tinem pe langa noi……..grija la cate inghesui in garsoniera…sper sa nu ai probleme cu claustrofobia :)

 2. 2 Sunkissed said at 12:57 pm on May 27th, 2009:

  pfa, pai eu sunt maestra intr-ale stransului de lucruri. nu-mi place sa arunc nimic si asta nu e chiar asa bine. sa vedem cum stam cu garsoniera, e prima data cand stau intr-o singura camera si sper sa am loc sa ma misc :D

 3. 3 razvann said at 2:20 pm on May 27th, 2009:

  omu’ cat traieste tot aduna, podurile sunt pline cand ajung la batranate ;))

 4. 4 Sunkissed said at 2:26 pm on May 27th, 2009:

  acasa la bunica am pod :) si e plin

 5. 5 Diana said at 10:34 pm on May 28th, 2009:

  hmmmmm……macar tu si cu “el” aveti locusorul vostru…. chiar daca e o mica si plina sunt sigura ca o sa o faceti foarte cocheta cu toate feelingurile vostre…….sa o stapaniti sanatosi si linistiti

 6. 6 Sunkissed said at 11:56 am on May 29th, 2009:

  :)

  sper sa fie asa frumos cum imi imaginez


Leave a Reply