The next day…

Posted: May 29th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | 2 Comments »

Mie mi-e frig. Ma doare capul, ma doare in gat si mi-e somn. Pe drum spre munca ma gandeam ca mi se pare ca am racit. Apoi mi-am dat seama ca e ca atunci cand zici “cred ca m-am indragostit”. Pai daca crezi asta, te-ai indragostit, clar, altfel nu ti-ai pune intrebarea. Parasind taramul cu fluturasi si inimioare si pasind pe cel al mucilor si febrei, asa e si cu raceala. Daca ti se pare ca ai racit, pai asa e.

Si ma doare limba. Am fost ieri la detartraj si se pare ca mi-a prins limba (si buza de jos) cu chestia aia de periaza dintii sau ce dracu ii face. Nu stiu de ce, dar dupa aceasta vizita la dentist m-am trezit si cu dureri de gingie si cu sensibilitate care, daca nu trece pana maine, ma duc iar la dentist, cat de greu o fi…

Adaugam astea la faptul ca ieri am facut 15000 drumuri la Finante, nici nu vreau sa-mi amintesc, pe caldura si soare, impreuna cu mama din dotare, ca ieri trebuia sa ajung undeva unde nu stiam adresa si, fix cand maxi taxi care ma transporta punea prima roata in Bucuresti, telefonul meu a blincarit de trei ori si a ramas fara baterie, motiv pentru care mi-am pledat cauza pe langa straini cu mobile… Oare e de mirare ca am fost isterica toata seara si am avut un moment in care pur si simplu m-am asezat in pat si am plans? La cum ma stiu pe mine, nu cred ca e de mirare.

Si-am sezut si-am plans, pentru ca eram si sunt obosita si alergata, pentru ca aveam si am griji, pentru ca in continuare nu-mi ajung banii, pentru ca n-aveam chef sa ma mut si oboseala si comoditatea isi spunea cuvantul si, desi am gasit locsorul perfect, as fi preferat sa raman unde eram, in locul unde de un an ma simt chiar acasa, pentru ca nu voiam sa ma mai plimb, sa mai alerg, voiam doar sa stau.

Insa bine c-a plouat azi noapte si mi-au venit si mie mintile la cap. Mi-am dat seama ca am fost si mai obosita decat acum, ca am fost si mai saraca decat acum, ca nu mai trebuie sa caut casa si sa dau telefoane, ca e bine ca ma plimb pentru ca uneori e frumos afara si cald, poate chiar prea cald si ca o sa stau in weekendul asta, nu mi-au intrat zilele in sac.

Iar azi e vineri si am obosit, asa ca o iau mai usor si ma uit pe acelasi catalog Ikea pe care in curand o sa-l recit ca pe o poezie.


2 Comments on “The next day…”

  1. 1 somnulescu said at 10:02 am on May 31st, 2009:

    si mie mi-e frig :(
    vine vara sa inteleg :D

  2. 2 Sunkissed said at 5:32 pm on May 31st, 2009:

    dap. deja a venit, cu toate caldurile si toanele ei


Leave a Reply