A sunkissed world

03 Jun, 2009

De ce am ras ieri

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine|La naiba!

Ieri am decretat ca a fost cea mai de cacat zi de foarte mult timp. O zi in care pe strazi au fost doar imbecili, o zi in care aflu cat mai am de platit la CASS, o zi in care descopar chestii pe care nu voiam neaparat sa le stiu, o zi in care a venit lehamitea, s-a luat de mana cu sila deja existenta si n-au mai vrut sa plece. O zi in care, mai mult ca niciodata, ma intreb ce dracului mai fac aici, langa toti oamenii astia cu mintile pline de Libertatea si Fata de la pagina 5 si capsuni in Spania si OTV si bere la pet si hahaieli la adresa celora care inca arunca gunoaie la cos si nu scuipa pe strada ca tampitii. O zi in care m-am gandit serios la ce as putea sa fac eu in alta parte, ceva care sa nu fie capsuni in Spania si care sa valorifice intr-un fel ceea ce am invatat.

Asa ca aseara cand a inceput sa ploua si sa cada copaci, m-am baricadat in casa si, ca mai mereu, am incercat sa fac haz de necaz. Intai m-am distrat cu stirile de pe Metalhead. Uneori, lumea asta a vedetelor este mai mult decat absurda. Am citit ca Robbie Williams vrea sa-l dea in judecata pe Chris Martin pentru ca acesta din urma l-a facut “idiot”. De ce l-a facut idiot? Pentru ca, la o petrecere, Robbie i-a gresit numele fetitei lui Chris Martin (pe care o cheama, foarte inspirat si new age si stylish si mai stiu eu ce, Apple) si a intrebat-o “Hey Mellon, would you like some apple?”. Si asa ca Martin a decis ca nu va mai vorbi cu Robbie “o buna bucata de timp”. Acum serios. Iti numesti copilul Apple si te astepti ca lumea sa se poarte de parca ar chema-o Emily? Si chiar si asa, cat de nauc sa fie Robbie Williams, nu-l cred in stare sa faca misto intentionat de un copil de 5 ani – care mai are si un nume ciudat.

Apoi am mai ras de comentariile la diferitele stiri de pe diferitele site-uri despre furtuna. Astfel, am aflat ca intr-un cartier copacii faceau urat – si mi i-am inchipuit fie tanguindu-se, fie strambandu-se nepoliticos. Am mai aflat ca, daca vrei sa scapi de masina pe care nu o poti vinde, te poti duce sa-i dai una sau mai multe cu o bata de baseball, pentru ca se vor lua usor banii de la asigurari. Am mai aflat ca am avut de-a face cu “crengi rupte si alte nebunii caracteristice furtunii”. Si ca o pisica s-a suit intr-un copac si nu mai voia sa coboare de spaima. Ce-i drept, si Amelie, pisica din Militari, era cam agitata si si-a gasit alinarea stand pe acvariul cu broastele testoase ingrozite.

Si uite-asa, am ras. Acum imi pare rau ca nu mai avem cablu, trebuie sa recunosc ca ma distram. Si pentru ca gradul de amuzament trebuia sa fie proportional cu ziua de rahat, am ras mai mult decat, poate, ar fi fost cazul. Si asa mi-am luat la revedere de la ziua de marti, mai mult ca 13, adormind bustean si visand tampenii – iar am visat ca-mi cumpar haine pe care a doua zi le caut prin casa si nu le gasesc.

Share this: Twitter | Facebook

7 Responses to "De ce am ras ieri"

1 | ipo

June 3rd, 2009 at 12:45 pm

Avatar

Am gasit Mitziloiul in fata casei, uda fleasca si mieunand in panica! :) Am bagat-o in casa si a trebuit s-o sterg cu un prosop, arata asa jalnic ca te lua rasul… Si uite asa s-a ales cu un dormit in pat pentru noaptea asta.

2 | Sunkissed

June 3rd, 2009 at 12:50 pm

Avatar

:)) parc-o vad, biata de ea. si asta a noastra avea niste ochi maaari si-o mutra de panica generala

3 | morbo

June 4th, 2009 at 9:53 pm

Avatar

chiar sunt asa de in your face oamenii aia? ce bine-i la sibiu, sâc!

4 | Sunkissed

June 4th, 2009 at 10:12 pm

Avatar

nu cred ca e vorba doar de bucuresteni. e vorba de tara asta gaunoasa, de sistem… eu stiu

5 | morbo

June 5th, 2009 at 12:44 am

Avatar

poate am fost eu norocos in interactiunile mele…oricum, nu ma refeream doar la bucuresti, in opozitie cu, cum sa-i zic, atmosfera generala de la sibiu

6 | t.s.

June 6th, 2009 at 5:48 pm

Avatar

lol! nu stiam faza cu robbie. adevaru ca nu’l inghit pe RB [in timp ce coldplay mi se par buni pe vreo 2 albume] dar chris pare un tip uberboring in private life.

7 | Sunkissed

June 9th, 2009 at 9:32 am

Avatar

si mie mi se pare anost si plictisitor

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki