Si, cum ar veni, e vineri

Posted: June 5th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | 4 Comments »

Mda. Weekend prelungit, “minivacanta”, timp de plimbare. Ultimul weekend in Militari, ultimul weekend inainte de Mutare, care mi se pare un mostru cu 5 picioare si o gura mare, mare, care in loc sa manance din lucrurile care sunt de mutat, mai scuipa cateva, ca sa fie cat mai multe. Asa ca in acest ultim weekend mergem, fain-frumos, la relaxare, undeva in Slanic Moldova, pentru a respira niste aer si a prinde curaj.

Pana atunci insa, ma incearca o mare, mare lene si lipsa de chef. De cand am constientizat ca a venit vara, vreau doar sa ma asez intr-un colt si sa astept sa treaca. Sau sa ploua, nu stiu. Inca nu mi-am inaugurat pelerina mea de ploaie noua, galbena cu buline albe.

Si-mi pare totusi rau ca nu ajung acasa maine. Sunt Mosii si e rost de bucate alese, orez cu lapte si diverse oale si farfurii care puteau intra in posesia mea si pe care le puteam folosi cu spor in noua casa. Dar e bun si aerul curat la ceva.


4 Comments on “Si, cum ar veni, e vineri”

 1. 1 ipo said at 11:19 am on June 5th, 2009:

  Orez cu lapte… n-am mai mancat de mai mult de 10 ani! :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:33 am on June 5th, 2009:

  Eu mananc mereu de la bunica si am invatat sa-mi fac si singura. Nu e greu, e drept, da’ nici nu are gustul ala de la bunica

 3. 3 ipo said at 5:40 pm on June 5th, 2009:

  Cu dulceata sau cu cacao?

 4. 4 Sunkissed said at 6:10 pm on June 5th, 2009:

  dulceata, zic


Leave a Reply