Am visat aseara

Posted: June 11th, 2009 | Author: | Filed under: If only | Tags: , , | 4 Comments »

Un domn cu joben care statea in echilibru perfect, intr-un picior, pe scaun. Avea mustata si parea foarte serios. Iar eu ma uitam foarte atenta la el, nu cumva sa-i cada mustata.

As vrea sa tin minte toate persoanele pe care le-am visat vreodata, sa le asez frumos, ca la poza, si sa le pictez cu acel talent de care dispun doar in vis. Ar fi acolo tanarul domn nemuritor si tatuat pe fata, baiatul brunet cu care am visat ca ma marit, acest gentleman cu mustata, pe scaun, fireste, cainele cu fata de om, studentul nigerian care voia sa-l meditez, domnul cu palarie care primea fasole de la o batranica, insasi batranica, rozatoarea pe care trebuia sa o salvez de la extinctie si nu am reusit, omul pe bicicleta care a trecut printr-un vis – vaaaj vaaaj.

Si apoi, mi-as agata tabloul pe perete si n-as mai visa nimic.

In alta ordine de idei, o fata care nu se imbraca de obicei in fusta si de trei zile poarta doar acest obiect vestimentar, va avea tendinta de a fi mai molateca de fel, de a fi mai batuta in freza de soare si de a reactiona cu o lentoare ciudata, care o face sa se simta ca o rosie babana care se grabeste undeva.


4 Comments on “Am visat aseara”

 1. 1 paperfingered said at 2:56 pm on June 11th, 2009:

  Luni: o casa fara pereti exteriori, o petrecere cu bere bruna inauntru, si o gasca de ursi bruni astepatand curioasi la baza casei.

  Marti: Adi cu o masina legata de brate si aruncata intr-un rau, pe botul careia, in caz ca pe Adi nu-l darama greutatea, urma sa se aseze cei doi oameni care-i lansasera provocarea. Adi acceptand provocarea.

  Miercuri: eu zgarmand cu unghia intr-un munte si ajungand pe partea cealalta in mai putin ade cinci minute. acolo Bucurestiul in miniatura strivit, din gresala, sub talpa tenesilor mei

  Joi: azi port fusta

  Vineri: ma imbarc pentru Poiana Mare

 2. 2 Sunkissed said at 3:47 pm on June 11th, 2009:

  hehe
  cainii aia venetieni sunt de vina petnru tot :D

 3. 3 Ammelie said at 5:45 pm on June 11th, 2009:

  Imi plac personajele din mintea ta :)

 4. 4 Sunkissed said at 5:58 pm on June 11th, 2009:

  :)
  personajele iti multumesc


Leave a Reply