Ce zici, ma, baiete…

Posted: June 21st, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 5 Comments »

E ca atunci cand incerci sa-ti aduci aminte de ce nu-ti mai place tie inghetata. Si de fapt, constati, nu fara oaresce mirare, ca te gandesti prea mult la acel unic fel de inghetata pe care-l mancai in copilarie si care acum se fabrica cu restrictii zonale.

Ei bine, eu tot mananc inghetata. Ce ma bucur ca e duminica, nu fac nimic, e racoare si nu-mi mai fierbe creierul. Daca nu mi-ar fi frica de ceea ce visez, as dormi putin. In schimb, la mine se mananca pe paine comedioare romantice si stupide, se bea cafea si se contempleaza cu atentie locurile unde se intalnesc peretii.

Oare cand o sa am si eu pereti de o alta culoare decat albi? In Bucuresti, adica. Acas ala mine, am noroc sa am culori.

Unii sunt la mare acum, sa le fie de bine. Sunt invidioasa. Abia astept sa ma invart si eu pe nisip. Si sa mananc inghetata. Cred ca, intr-un fel ciudat, abia astept sa treaca si duminica.


5 Comments on “Ce zici, ma, baiete…”

 1. 1 maieul carpatilor said at 1:52 am on June 22nd, 2009:

  haha, precis ai apasat mai tare butoanele tastaturii cand ai scris ‘ei bine, eu tot mananc inghetata’
  leneveam pe wikipedia si din intamplare am aflat ca o intrebare pe care mi-am pus-o mai demult si-au pus-o si niste fizicieni inaintea mea.
  Povestea Intrebarii: am gasit o lampa de proba prin pivnita si m-am apucat sa testez prizele. dupa ce am testat vreo doua am modificat cumva lampa si am testat alta priza si poc, alb complet si surd. m-am uitat sa vad daca nu cazuse vreo bomba langa mine. nici o bomba. eram tot negru pe maini si pe fata si cam speriat. lampa arata bine in schimb. dupa ce am mers in casa, m-am spalat si nu i-am zis la tata de lampa, m-am intrebat oare daca am murit. daca lumea s-a rupt in doua si intr-una-s viu si in alta mort. daca de fiecare data cand aproape murim lumea se rupe in doua si unul dintre noi scapa si merge mai departe si e nemuritor? si cel sau cea care moare, moare doar pentru realitatile si lumile altora? ce zici?
  suna bine nisipul

 2. 2 maieul carpatilor said at 1:53 am on June 22nd, 2009:

  ei, prea ma intind cu scrisul

 3. 3 Sunkissed said at 9:24 am on June 22nd, 2009:

  de dimineata, am citit urmatoarea chestie: “cand doi oameni viseaza acelasi vis, acesta inceteaza sa mai fie doar o iluzie”.

  cand lumea se rupe in doua, e cam greu, daca nu imposibil, sa mai spui ce e vis si ce nu.

  n-am apasat prea tare tastele. pofta vine mancand, de cele mai multe ori. alteori, mancand vine doar greata. depinde ce inveti din asta.

  Intrebarea mi-am pus-o si eu, de fiecare data cand alunec in baie, cand ma claxoneaza o masina pentru ca nu sunt atenta etc, dupa ce s-a mai dus din valul de adrenalina si de injuraturi… incep sa cred ca, putin cate putin, ajungem toti nemuritori

 4. 4 somnulescu said at 2:42 pm on June 22nd, 2009:

  si eu vreau la mare :(

 5. 5 Sunkissed said at 2:59 pm on June 22nd, 2009:

  greu sa nu vrei la mare cand soarele zambeste in halul asta.
  dar las’ ca se pune de-o furtuna si mai uitam…


Leave a Reply