Cum incepem saptamana

Posted: July 6th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 7 Comments »

Cu o doza foarte mica de respect de sine. Cu parul aiurea, pentru ca nu am mai avut chef sa ma uit la figura mea in oglinda si sa vad, iar, urmele unei nopti mai mult nedormite decat dormite.

Asta pentru ca sunt un om relativ usor de multumit, insa se pare ca nu se vede treaba asta. In graba mea de a ma tine de oameni, sunt fie isterica cand nu primesc acel putin, fie ca un catelandru insetat de afectiune si mangaiere pe dupa urechi. Si nu-mi place sa fiu nici una, nici alta.

Dracu stie, accept fie prea multe, fie prea putine. Sunt cand pres, cand bici. Nu stiu sa vreau, nu stiu sa primesc. Nu-mi mai place de mine. Ceva ma zgandare ca un ghimpe, ma face sa dau in cei la care tin, ma face sa le reprosez lor incapacitatea mea de a ma face respectata. Si cum imi sta in fire, plec, de altceva nu sunt in stare.

Insa oricate imi reprosez mie, atatea sau daca nu mai multe reprosez majoritatii. Dintr-un om simplu, ceea ce nu e rau, am ajuns o increngatura de resentimente.

Nici pasii pe plaja n-au ce sa-mi mai faca, nici noptile in care nu dorm, nici reprosurile tardive, nici tipetele si nici tacerile.

Beau o cafea tare care sa-mi coloreze cearcanele in curcubeu. Daca reusesc sa zic si azi ca mi-e bine, poate va fi. Deocamdata, trebuie sa ma pun nitel sa gandesc intr-un colt. Si e cald si transpir si iar ma enervez si o iau de la capat… ploaia chiar imi face mult, mult mai bine.

Deocamdata, sa ploua cu cafea.


7 Comments on “Cum incepem saptamana”

 1. 1 maieul carpatilor said at 11:33 am on July 6th, 2009:

  poate esti ca un copac cu flori si spini care nu stie de ce le are pa amandoua. si te scuturi cand de spini cand de flori, dar cresc la loc. degeaba te lupti cu efectul daca nu sti cauza. porneste din varful spinilor si uita-te in tot copacul si pamantul din jur ca sa vezi ce-i face sa creasca. si fi complet sincera, nu ascunde, nu ignora,nu te teme. e cel mai greu lucru pe care poti sa-l faci. sa te vezi. o sa urasti ce vazi. nici nu credeai ca poate fi asa rau. ca putem fi asa ranchiunosi si orgoliosi si egocentrici. si o sa vrei sa schimbi totul dintr-o data. dar nu merge asa. merge greu, incet dar merge. se mai poate pune cortul pe plaja in vama?

 2. 2 Sunkissed said at 11:43 am on July 6th, 2009:

  daca nu m-as lupta cu spinii si cu florile de vreo 20 de ani incoace…
  daca n-as sti ca-mi trece la fel cum imi vine iar…
  suntem foarte rai si ipocriti, toti.
  merge foarte, foarte greu… si stii de ce? ca stiu cauza, stiu ce sol e in jur. poate de-aia.
  trebuie sa se puna un cort in vama. o sa ma fortez, pentru ca stiu ca locul lui si al meu e tot acolo, in zona aia uitata de dumnezeu si in care e alt sol.

 3. 3 maieul carpatilor said at 2:11 pm on July 6th, 2009:

  solul asta e esential. fugim in varf de munte si zicem ‘uite ce calm si linistit sunt acum, m-am schimbat’ .nu te-ai schimbat, s-au schimbat conditiile. esti la fel. aceeasi nefericire in alta forma. ca parintele serghei.cum te-ai putea schimba intr-un loc fara incercari, fara tentatii. e perfecta societatea asta pentru practicarea autoobservarii si rabdarii. sala de antrenament a inteleptilor.
  pai de ce iti vine iar? de unde vine? prin ce mecanism se produce? daca vezi cum se invart rotitele cand te superi de exemplu, o sa incepi incet, incet sa anticipezi supararea, sa o calmezi cat mai repede si pana la urma nu te mai superi.

 4. 4 Sunkissed said at 2:44 pm on July 6th, 2009:

  e ciudat ca mi-a reusit o vreme, destul de bine chiar, sa anticipez/calmez/anulez…

  da, trebuie sa stau sa mai cuget putin

 5. 5 TheNutz said at 11:38 am on July 8th, 2009:

  hi sis :)
  cand gasesti solutia da-mi de veste :D

 6. 6 Sunkissed said at 3:28 pm on July 8th, 2009:

  s-ar putea sa tooot astepti… la cum se arata chestiile :)

 7. 7 TheNutz said at 3:42 pm on July 8th, 2009:

  te anunt eu atunci cand o gasesc
  care va fi primu’?


Leave a Reply