In care e vorba despre dulapuri cazatoare, cafea si muzica

Posted: July 7th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , | No Comments »

Se merge la mare in curand, se infige cortul pe plaja, se cere o surubelnita clasica si se afunda piciorul drept in nisip.

De obicei, mai nou, imi iau cafeaua de dimineata la paharul ala impersonal din carton, cu mesaje pozitive despre viata si oameni si bucuria unei noi zi, etc etc. Paharul ala te invata ca nu e nimic in neregula sa-ti bei cafeaua pe strada, grabit, varsand din ea cate un strop pe pantalonii tai crem, nu e nimic in neregula s-o transporti intr-o punga maro de hartie de 0.3 bani in autobuz si sa ajungi cu ea la birou pe jumatate varsata. Dar, din fericire, mi-am regasit cana cu veverita apucata, ceea ce mi-a schimbat putin perspectiva asupra lumii.

Iar ieri, in timp ce anumite zone ale Bucurestiului se inundau, mie imi cadeau dulapurile suspendate din bucatarie, din fericire goale. Mi-am dat seama ca n-o sa am niciodata mai mult de un dulap suspendat, necesar pentru farfuriile proaspat spalate si sterse. Nu ma lasa sa dorm gandul ca atarna o chestie la un metru si ceva de pamant in camera de langa.

Si pentru ca-i marti si n-am chef sa dau telefoane, ba chiar am chef sa mananc fasole cu afumatura, da, da, la birou… Nu stiu, ceva de genul asta.Leave a Reply