Tango the night away

Posted: July 24th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , , , | 5 Comments »

Uneori am nevoie doar de putin tango pentru a-mi trezi simturile si a-mi aminti ca am ceva in piept care se cheama inima si care are si ea nevoie, sarmana, de putine tandreturi, de cateva idei care s-o zguduie, de niste cuvinte dragute precum “catelus” si “pisicuta” si pentru a simti ca uite, parca nu fac umbra pamantului astuia incins degeaba. Asa ca a fost bine la Narcotango aseara.

M-as fi plimbat ieri prin Bucuresti in taxiul care m-a dus acasa toata noaptea, sa vad cum vin zorii, cum se lumineaza toate cotloanele, cum miroase a nou. In acelasi timp, as fi dat orice pentru un sistem de teleportare. Ciudate sentimente. Ce te poti astepta, am creierul topit si abia mai atrna intr-un colt.

Mai sunt vreo 14 zile pana cand plec cu lumea si aerul conditionat in cap, sa vad ce n-am vazut pana acum. Abia astept. E un road-trip ce are ca scop concertul U2 din Zagreb si… cam atat. In rest, tot ce se poate nimeri, nu ne opreste nimeni sa tragem dreapta cand avem chef sau sa facem stanga la prima. Nu am lista cu “must-see”, nu am 15 ghiduri dupa mine, nu am harti, nu am asteptari, am doar chef de un propriu traseu in care sa nu trebuiasca sa dau socoteala decat chefului de duca.

Si in alea 14 zile care mai sunt, stau si ma numar… si ma mir si ma tot numar… si ma intristez ca nu stiu sa dansez tango. Nu cred ca as fi in stare. Sunt prea incordata.


5 Comments on “Tango the night away”

 1. 1 ipo said at 10:55 am on July 24th, 2009:

  Croatia are niste plaje super, cel putin din ce-am vazut prin poze, deci se poate face si o baie pe parcurs. Si un must-see e orasul vechi Dubrovnik.

 2. 2 Sunkissed said at 10:59 am on July 24th, 2009:

  si eu am vazut niste super poze… sper sa ajung si prin dubrovnik, asta daca gasesc un camping, pentru ca sunt niste scoruri la cazari acuma…

 3. 3 yohanna said at 12:22 pm on July 24th, 2009:

  si eu sunt incordata, nu stiu ce se intampla. imi simt fiecare muschi cum se chinuie sa ma tina in starea asta si parca si creierul o data cu toti muschii…. ce-i de facut?

 4. 4 Sunkissed said at 1:14 pm on July 24th, 2009:

  daca as avea vreo idee… dar eu m-am resemnat, asa sunt de cand ma stiu…

 5. 5 melina said at 5:17 pm on July 24th, 2009:

  uita-te pe site-ul asta http://www.couchsurfing.org/
  e pe baza de finding a couch and advice de la localnici de oriunde.


Leave a Reply