A sunkissed world

24 Jul, 2009

Tango the night away

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Uneori am nevoie doar de putin tango pentru a-mi trezi simturile si a-mi aminti ca am ceva in piept care se cheama inima si care are si ea nevoie, sarmana, de putine tandreturi, de cateva idei care s-o zguduie, de niste cuvinte dragute precum “catelus” si “pisicuta” si pentru a simti ca uite, parca nu fac umbra pamantului astuia incins degeaba. Asa ca a fost bine la Narcotango aseara.

M-as fi plimbat ieri prin Bucuresti in taxiul care m-a dus acasa toata noaptea, sa vad cum vin zorii, cum se lumineaza toate cotloanele, cum miroase a nou. In acelasi timp, as fi dat orice pentru un sistem de teleportare. Ciudate sentimente. Ce te poti astepta, am creierul topit si abia mai atrna intr-un colt.

Mai sunt vreo 14 zile pana cand plec cu lumea si aerul conditionat in cap, sa vad ce n-am vazut pana acum. Abia astept. E un road-trip ce are ca scop concertul U2 din Zagreb si… cam atat. In rest, tot ce se poate nimeri, nu ne opreste nimeni sa tragem dreapta cand avem chef sau sa facem stanga la prima. Nu am lista cu “must-see”, nu am 15 ghiduri dupa mine, nu am harti, nu am asteptari, am doar chef de un propriu traseu in care sa nu trebuiasca sa dau socoteala decat chefului de duca.

Si in alea 14 zile care mai sunt, stau si ma numar… si ma mir si ma tot numar… si ma intristez ca nu stiu sa dansez tango. Nu cred ca as fi in stare. Sunt prea incordata.

Share this: Twitter | Facebook

5 Responses to "Tango the night away"

1 | ipo

July 24th, 2009 at 10:55 am

Avatar

Croatia are niste plaje super, cel putin din ce-am vazut prin poze, deci se poate face si o baie pe parcurs. Si un must-see e orasul vechi Dubrovnik.

2 | Sunkissed

July 24th, 2009 at 10:59 am

Avatar

si eu am vazut niste super poze… sper sa ajung si prin dubrovnik, asta daca gasesc un camping, pentru ca sunt niste scoruri la cazari acuma…

3 | yohanna

July 24th, 2009 at 12:22 pm

Avatar

si eu sunt incordata, nu stiu ce se intampla. imi simt fiecare muschi cum se chinuie sa ma tina in starea asta si parca si creierul o data cu toti muschii…. ce-i de facut?

4 | Sunkissed

July 24th, 2009 at 1:14 pm

Avatar

daca as avea vreo idee… dar eu m-am resemnat, asa sunt de cand ma stiu…

5 | melina

July 24th, 2009 at 5:17 pm

Avatar

uita-te pe site-ul asta http://www.couchsurfing.org/
e pe baza de finding a couch and advice de la localnici de oriunde.

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki