Vis de mare

Posted: July 31st, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Trezita din somn de prietenul George care s-a gandit sa ma informeze la ora 2:41 ca el e in Vama si adormita la loc abia dupa vreo jumatate de ora de foit prin pat, am visat urmatoarele:

Eram la mare cu Mihaela si, pe plaja acum betonata din Vama Veche, era aglomeratie mare. Asta pentru ca in apa era un concert Emil (iar eu nici nu-i suport pe astia macar). Era putina ploaie, iar mirosul de la algele intrate in putrefactie era foarte puternic, motiv pentru care nici oamenii veniti pentru concert nu intrau in apa (?!) sa danseze cu aia de cantau acolo. M-a prins ploaia sub umbreluta si, cand s-a innoptat, am decis ca eu nu stau si noaptea si am vrut sa plec. Mihaela m-a dus intr-o curte cu gard alb si multi copaci, de unde a iesit un nene imbracat impecabil, care a decretat ca ea merge cu el in Lamborghini-ul lui, iar eu merg cu soferul in ceva ce semana a bat-mobile. Si pe autostrada… m-am trezit. Ce bine. Autostrada aia e atat de plictisitoare ca n-o suport nici in vis.


4 Comments on “Vis de mare”

 1. 1 Lu said at 12:39 pm on July 31st, 2009:

  deci… citeam postul tau in timp ce colegii mei de birou cauta cea mai putin aglomerata ruta catre mare, respectiv vama veche. Vor sa plece diseara :). Toate in jure soptesc despe mare :)) abia astept sa se faca miercuri :)))

 2. 2 Sunkissed said at 1:40 pm on July 31st, 2009:

  mai e putiiiin pana miercuri. un pas! cu bat-mobilul cred ca e si mai mica distanta pana la mare… toate bune

 3. 3 Lu said at 3:43 pm on July 31st, 2009:

  anu asta nu ne vedem de ziua ta in vama, nu? :(

 4. 4 Sunkissed said at 4:12 pm on July 31st, 2009:

  nope. unii munceste. chiar sarbatoritii, de altfel. si oricum n-aveam cum sa fiu acolo, vineri plec


Leave a Reply