Lucruri pe care TREBUIE sa le faci

Posted: August 5th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | No Comments »

M-am saturat de astfel de titluri. Lucruri pe care trebuie sa le faci, locuri pe care trebuie sa le vezi, bauturi pe care trebuie sa le bei. De parca majoritatea oamenilor este decapitata si n-are nici macar un neuron care sa-i indice anumite lucruri de bun simt.

Adevarul e ca, sa recunoastem, cand esti “jurnalist” si scrii chestii de genul asta, ai asa un mic sentiment de placere nedisimulata, de parca ai fi micul dumnezeu personal al cuiva – pentru ca stii bine ca o sa fie cineva care o sa puna botul.

Aseara m-am apucat de facut bagaj pentru vacanta in care TREBUIE sa merg. Mi-am dat seama ca, in adancul sufletului meu, raman o femeie. E adevarat, bagajul meu s-a micsorat considerabil fata de acum, sa zicem, 5 ani, dar tot regasesc niste chestii care ar putea la fel de bine sa stea acasa. Dar nu le scot de acolo. Nu ma lasa inima mea de femeie.

Azi noapte am visat Marea Neagra, care era, cu adevarat, neagra. Am visat un tort si l-am visat pe Mircea. Cica se ducea in Germania (?!). Am inceput sa visez obsesiv de mult marea. Abia astept sa o vad, putin altfel, cu alt miros, cu alte culori, dar stiu ca tot a mea o sa fie. Trebuie, deh.Leave a Reply