Buna dimineata, soare

Posted: August 26th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 2 Comments »

Am scrasnit din dinti si am inventat 15 injuraturi noi cu ocazia orei de 7:30 de azi de dimineata. Tocmai visasem ca eram Captain Planet si ceasul a inceput sa haraie, ce stie el sa faca mai bine, amaratul. Pe zi ce trece, imi intaresc convingerea ca ar trebui sa am o viata de bufnita. Dar normele sociale nu ma lasa.

Apoi, cum toate s-au decis sa scartaie in tandem cu ceasul, am facut dus la un firicel de apa calda. De cand m-am intors din vacanta, nu mai pot sa fac niciun dus ca la carte, pentru ca presiunea apei de la baie a trecut brusc in partea cu minus in fata.

Si cum e miercuri, nici macar n-am reusit sa-mi tai salamul de Sibiu cum trebuie. Mie-mi plac feliutele subtiri, prin care vezi. Azi, mainile mele inca dormeau, asa ca am reusit sa tai niste bucatoaie deloc atragatoare, strambe si groase.

Buna dimineata, soare, totusi. Pentru ca mai e atat de putin din august incat toate micile neplaceri nu mai conteaza. Ma tin atat de strans de luna asta incat inca ma incapatanez sa port sandale, desi au inceput sa-mi inghete picioarele. Si tot asa. Mi-as dori o vara nesfarsita si un trai de bufnita, asta mi-as dori!


2 Comments on “Buna dimineata, soare”

  1. 1 somnulescu said at 10:06 am on August 26th, 2009:

    Buna dimineata! :d

  2. 2 Sunkissed said at 4:50 pm on August 26th, 2009:

    si buna ziua, astept cu interes seara :D


Leave a Reply