Rock around the clock

Posted: August 27th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Sa incercam sa facem ceva mai mult. Sa incercam sa facem ceva mai bun. Sa incercam sa facem ceva, sa incercam.

Simplificare. Dar pentru ce; unii prefera sa se miste in cerc, ca niste robotei, “poate maine o fi mai bine”. Pana nu schimbi regulile jocului, nu are cum sa fie mai bine, nu are de ce sa fie mai bine. Oamenii care nu incearca, nu primesc. Decat daca sunt, intr-adevar, norocosi. Dar astia sunt rari, sunt o eroare a sistemului care se poate caracteriza prin fraza de mai sus.

Am dat peste un program care sumarizeaza orice text in sase propozitii, parca. Dar unii oameni ar avea nevoie cu disperare de un program care sa faca exact opusul. Astia sunt oamenii al caror vocabular se rezuma la cateva cuvinte, si alea pragmatice. Astia sunt oamenii care au impresia ca si-au epuizat universul.

O fi greu sa te simti asa? Sa rock around the clock fara sa te gandesti macar la unde ajungi si sa observi ca ajungi in exact acelasi punct? Apoi, cu indarjire, sa o iei de la cap. “Poate maine o fi mai bine”.

Pe Transfagarasan am vazut niste parapantisti. Cred ca senzatia aia pe care o simteau ei iti anihileaza orice alta traire. Asa ca as inventa un program ca cel de mai sus, care sa extinda tot ce vrei sa spui si as adauga la mix o tura cu parapanta, pentru 80 la suta din oameni.

(Apropo de mix: m-am desfasurat aici . Asa cum o fac in fiecare joi, o data la doua saptamani.)Leave a Reply