Septembrie, oh la la – hai sa terminam balciul

Posted: September 1st, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , , , , | 2 Comments »

Da, e prima zi de toamna, wake me up when september ends, nu mai e august, hiperventilez, o sa mor, vai.

In alta ordine de idei, de ce nu poate sa fie viata un imens tort de capsuni? Si nu stiu de unde mi-a venit ideea asta, mie nici macar nu-mi plac asa de tare capsunile. Pur si simplu am nevoie de ceva dulce, ca sa se schimbe gustul zilei asteia.

Am dormit haotic si am visat haotic. Am visat un om de care nu-mi place, dar de care imi placea in vis. Ne plimbam cu autobuzul printr-un oras industrial si ne miram: “de ce privelisti avem parte si noi…”. E o senzatie tampita, sa visezi un om care-ti place doar in vis, pentru ca daca as fi visat un om care-mi place, as fi putut macar sa-l sun sau macar sa am o conversatie cu el. Cand colo, dupa ce se risipeste somnul, fac o grimasa si raman asa.

Si cu fata asta stramba, am plecat in lume, sa-l caut pe dl instalator al blocului si sa-l rog cu cerul si cu pamantul sa-mi dea drumul la robinet ca sa am si eu apa calda. Si am scris buletine de expeditie si am avut conversatii dubioase la telefon si m-am rugat sa nu ma gandesc prea mult ca e toamna si ca vai, dar uite ca nu prea reusesc.


2 Comments on “Septembrie, oh la la – hai sa terminam balciul”

  1. 1 unGreu said at 4:28 pm on September 1st, 2009:

    nu conteaza exteriorul, la mine e vara mereu in interior :))

  2. 2 Sunkissed said at 4:45 pm on September 1st, 2009:

    azi nu conteaza exteriorul; ieri cand ploua ca naiba si era frig, parca-parca, un pic… )


Leave a Reply