Joi, what a bad day for science

Posted: September 3rd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Obisnuiam sa iubesc zilele de joi in care se lenevea in pat, zilele de joi incepute cu o cafea buna si are si deloc grabita la mine acasa. Zilele de joi care incepeau, cu adevarat, dupa 16. Zilele in care zaceam cu o carte deschisa langa mine si mi se parea ca citesc, cand eu, de fapt, ma holbam pe pereti, oprindu-ma din citit dupa ce dadeam de vreo fraza care ma punea pe ganduri.

In schimb, trebuie – de vreun an tot trebuie, dar nu reusesc – sa ma obisnuiesc cu gandul ca serile sunt acum baza, serile pot sa fiu in mediul meu, sa ma plimb ca aseara pe stradutele intortocheate si verzi din cartier, sa ma amestec cu masa de pitzi din mall ca sa-mi cumpar o chestie pe care sa-mi asez lumanarile, sa beau bere la crasma tot din cartier si sa ma bucur ca am de facut 3 pasi pana acasa. In restul timpului, ma straduiesc sa-mi fac mediul meu intr-un loc care nu e al meu si in care, sincer, trebuie sa pun osul la treaba pentru o suma modica ce intra pe card cand pe 1, cand pe 30, cand pe 2 si pe care o cheltui pe chestii pe care imi asez lumanarile si pe impozite si chirie.

In alta ordine de idei, mi s-au rupt tenisii mei rosii pe care ii am de atata timp si e vremea sa-i inlocuiesc. Nu ma pot decide intre mov, carouri sau galben. La o adica, mi-as lua tot rosii, ca asa sunt eu. Nu rosie, ci genul de persoana care se ataseaza de lucrurile rosii.

In schimb, nu prea am timp sa ma gandesc la asta. E greu sa te concentrezi sa treaca ziua mai repede, mai ales cand ai lucruri de facut in ea, te doare capul si spatele si ai facut o ora si 10 minute pana la munca, din care 45 de minute pe jos. Imi place sa merg pe jos, dar: a. nu cand ma doare capul si spatele si b. nu cand adulmec praful de pe drum, care e in cantitati impresionante.


2 Comments on “Joi, what a bad day for science”

  1. 1 Lu said at 10:44 am on September 3rd, 2009:

    Eu as alege si galben si mov :)

  2. 2 Sunkissed said at 10:55 am on September 3rd, 2009:

    nu se poate, n-au facut astia astfel de tenisi inca ::)) da’ paote imi iau unii mov luna asta si unii galbeni luna viitoare. sau invers.


Leave a Reply