Uau

Posted: September 4th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | 11 Comments »

Sunt unele zile in care ma simt ca ratusca cea hidoasa. Ma uit la mine si in jur si nimic, dar nimic nu e cum trebuie. Rochia imi sta ca dracu si in blugi arat ca un baietel fugarit de caini. Parul e ca o peruca, am o fata prea rotunda. Drumul e prea lung pana la munca. Ma doare mereu spatele si nu fac nimic in privinta asta. Nu fac miscare, o sa ajung ca un balon. Nu mai citesc ca inainte, nu mai pot, de la un timp, sa citesc la fel cum o faceam. De scris, nu mai zic nimic… N-am chef sa vorbesc cu prietenii, unii chiar ma enerveaza pana la stadiul de scos peri albi in parul ca o peruca. Tenisii mei rosii trebuie neaparat inlocuiti. Am reusit iar sa termin banii in cateva zile, intretinerea e mare, impozitele sunt de rahat. Nu mananc cum trebuie sau ce trebuie; de fapt, nu am nici cea mai mica idee ce ar trebui sa mananc. N-am chef de munca si ma enerveaza cand am ceva de facut. N-am chef de nimic, nici macar de oportunitati. Muzica ma streseaza. Pe mine, m. Messengerul, la fel. In scara blocului pute. N-am mai dansat de nu-stiu-cand. N-am bicicleta.

Ratusca cea hidoasa si prostuta. Stiu ca imi plang de mila ca ultima blona emo, stiu ca n-are niciun sens ce am scris aici. Stiu, de altfel, ca aceste chestii mi se par toate mult mai negre decat sunt mai ales in anumite perioade ale lunii si cu atat mai mult in prag de toamna. Stiu ca unele nici macar nu sunt probleme reale si ca ar trebui sa-mi fie rusine. Stiu ca cele care sunt probleme reale ar putea fi macar descalcite cu jumatate din efortul pe care-l depun plangandu-ma de ele.

Dar deh, uneori sunt superficiala, uneori sunt rata aia hidoasa. Uneori e vineri si e toamna si sunt scarbita si amarata si pur si simplu n-am chef. Uau.


11 Comments on “Uau”

 1. 1 ionuca said at 2:33 pm on September 4th, 2009:

  Problemele tale sunt cele mai importante, oricat de mici si nesemnificative pare in comparatie cu adevaratele probleme. But don’t worry, we all have days like this >:D<

 2. 2 Ciupercutza said at 2:47 pm on September 4th, 2009:

  E luna plina si poate de aia nu ai chef de nimic ;)

  Dar de aia exista blog, ca sa te vaicaresti pe el. Mai stiu eu pe cineva care face asa :P :P

 3. 3 Sunkissed said at 2:56 pm on September 4th, 2009:

  thank you for the hug, raindow child :)
  ciupercutza, am vazut si eu luna plina ieri si m-am gandit ca de la asta mi se trage… plus ca nu dorm bine cand e luna plina

 4. 4 melina said at 3:08 pm on September 4th, 2009:

  I so feel you. plus durerea cvasipermanenta de cap. plus senzatia desi nu fac nimic inafara de work sunt obosita mereu si nici macar asta nu fac ca lumea.
  o fi ceva in aer?!?

 5. 5 Sunkissed said at 4:03 pm on September 4th, 2009:

  exact; desi nu fac nimic in afara de job, nici de ala nu-s buna.
  sper sa fie ceva virusi de toamna

 6. 6 Nu fac. « Clipe amestecate de vânt said at 6:06 pm on September 4th, 2009:

  [...] rau de tot un comentariu azi si l-am sters. De fapt, zilele ma simt extrem de aiurea, respectiv cam asa. La care se adauga durere de cap feroce, dor latent si sentimentul de inutilitate. Deci, clar nu [...]

 7. 7 unGreu said at 10:01 am on September 7th, 2009:

  hai ca pe vremea asta ploioasa macar te simti in mediul tau natural :D

 8. 8 Sunkissed said at 11:28 am on September 7th, 2009:

  o, da :) e un timp grozav pentru ratusca cea hidoasa

 9. 9 S said at 3:59 pm on September 7th, 2009:

  uite ceva asemanator, daca pot zice asa…
  http://thefriend44.wordpress.com/2009/09/05/wish-list/

 10. 10 Sunkissed said at 4:01 pm on September 7th, 2009:

  o, da. este exact acelasi sentiment.

 11. 11 the friend said at 8:55 am on September 8th, 2009:

  Cam da, ne cramponăm la cel mai mic obstacol “închipuit” şi ne împiedicăm de propriile limite. Oricum, şi doza asta de victimizare face bine… Nu putem să fim puternici şi raţionali mereu ;)

  Hello S, long time no see :)


Leave a Reply