Ce mai vad prin oras miercurea la amiaza

Posted: September 16th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 2 Comments »

Azi n-am mai rezistat presiunii si am iesit din birou la plimbare (de fapt, mi-era prea somn si am decis sa ma duc sa-mi cumpar o cafea). Am mers agale, prin aerul de toamna, pana la Snack Attack-ul de langa ASE, de pe strada Stanislav Cihoski (a trebuit sa-mi notez numele asta- cica a fost rector al Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale, am mai invatat ceva azi).

Trecand spre Snack Attack, am mers prin fata magazinului Juice Zone, de unde n-am cumparat niciodata nimic, pentru ca mereu, cand treceam pe-acolo, vanzatorii erau afara la o sueta si simteam ca ii deranjez. Acuma nu zic ca ei stau mereu afara, doar ca atunci cand treceam eu stateau.

Azi era un vanzator sau ce-o fi el afara, fuma o tigara. Si se scobea in nas. Dar nu asa, la suprafata… nu, era foarte, foarte dedicat. Cand am trecut din nou prin fata pe la Juice Zone, acelasi tip era rugat de un domn sa-i faca un fresh de portocale. Si acolo au si de mancare. No, thank you.

PieS: Stalpul cu numele strazii e daramat. Dar cui ii pasa. Nu e ca si cum nu stie toata lumea cum se cheama. Noroc cu o placuta lipita de-o cladire.


2 Comments on “Ce mai vad prin oras miercurea la amiaza”

  1. 1 unGreu said at 6:31 pm on September 16th, 2009:

    multumesc, tocmai mancam un sandvis!

  2. 2 Sunkissed said at 9:01 pm on September 16th, 2009:

    de la ei? :D ca daca nu, e relativ ok, cred.


Leave a Reply