Nu-mi mai merge

Posted: September 17th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

De cate ori am zis ca nu mai merge, si tot a mers. Din pacate, am zis chestia asta mai ales in legatura cu lucrurile nasoale. De parca mintea mea e pe slow motion si tot ce analizez si constat se reflecta invers in actiunile mele.

As vrea sa fiu la ultimul etaj al lumii tale, acolo unde liftul se strica, acolo unde usile se blocheaza, acolo de unde orasul se vede cel mai frumos, cel mai stralucitor, cel mai lipsit de lucrurile care il fac sa se darame, incet, incet.

In schimb, nu spun lucrurile astea, din diverse motive care, analizate sub o lampa ca alea din camerele de interogatoriu, numai motive nu sunt, si raman, cumva, la parter, acolo unde intrebarile sunt cel mai dese, acolo unde se plateste intretinerea si unde vin oamenii in verde sa ia gunoiul.

Si stiu ca unele lucruri, mai ales unele scari, depind doar de mine, dar vezi tu, cand mergi schiopatand pentru ca ti se pare tie ca ai probleme la picioare, e putin cam greu sa reusesti. Si cand nu mai poti sa scrii, cand nu mai desenezi in fiecare seara, cand bei doar jumate de cafea… devine si mai greu.

Bine, stiu, e doar un moment, o senzatie pentru mine, asa cum sunt multe altele. Dar daca le pun pe toate cap la cap… oare chiar trebuie sa merg iar la scoala?Leave a Reply