Cum iti dai seama ca o cafea e buna

Posted: September 22nd, 2009 | Author: | Filed under: On the eighth day God created coffee | Tags: , , | 2 Comments »

O cafea e buna nu cand o gusti, nu cand o faci tu, nu cand termini de baut si, satisfacut, tragi aer in piept si simti ca poti sa iei lumea in spate si sa n-ai nici pe dracu.

O cafea e buna atunci cand nu te face sa tremuri. Tremuratul mainilor n-are si n-ar trebui sa aiba nimic de-a face cu o cafea. Bine, daca bei 15 pe zi, atunci e foarte posibil sa ai problema asta. Dar cand iti tremura mainile de la prima cafea… Poti sa-ti pui ceva semne de intrebare.

In plus, o cafea e buna cand nu te face sa pici de somn – paradoxl, dar se intampla. De regula, o data cu tremuratul mainilor. Ceea ce e foarte nasol, pana la urma. E o stare ciudata si care te face sa fii confuz si sa n-ai ce sa faci cu mainile tale.

De-aia, cea mai buna cafea, in ultimul timp, o fac tot eu, sambata, cand nu ma grabesc niciunde.


2 Comments on “Cum iti dai seama ca o cafea e buna”

 1. 1 Cristescu Bogdan said at 7:21 pm on September 24th, 2009:

  Ar trebui să ai grijă cu momentele din scris, când pui punct. Dar dacă felul cum scrii te ajută să te simţi mai stabilă pe ideile tale, e ok. Ceea ce cred eu e că siguranţa vine o dată cu încredere. Dacă poţi să fii sigură pe ceea ce spui atunci trebuie să şi încredere în ceea ce spui. Sunt foarte apropiaţi termenii, ca şi efectele cafelei. La tine sunt aşa la mine sunt altfel, important e cum te simţi tu pentru că tu eşti subiectul, despre tine este vorba în viaţa ta.

  Încearcă să mă surprinzi mai mult cu inteligenţa ta, doar pentru mine scrii nu? Altfel, ce înseamnă blogul ăsta, ce înseamnă comentariile, ce înseamnă vizitele … Deci nu-ţi fie frică să fii cea mai deschisă, cea mai specială, pentru că eu sunt aici să mă bucur că tu eşti :P

 2. 2 Sunkissed said at 9:46 am on September 25th, 2009:

  buna, bogdan, bine ai venit. apreciez faptul ca, inca de la primul comentariu, stii cine, cum sunt si ce vrea blogul asta sa fie si pentru cine sa fie, stii ce probleme am eu cu increderea si cu stabilitatea pe ideile mele.
  sa o luam altfel, poate reusim sa ajungem la idei comune: putin ma intreseaza vizitele, putin ma intereseaza discutiile despre “ce e un blog si ce ar trebui sa fie” si nu, sincer, nu-mi doresc sa te surprind cu absolut nimic. da, este vorba despre mine in viata mea, multumesc pentru truism; oricum, despre “eu in viata mea” si scriu aici, in felul in care pot, in felul in care stiu, de vreo patru ani.
  a, as putea si eu sa-ti spun sa ai grija cu virgulele si uite ca o fac. ups.


Leave a Reply