A sunkissed world

24 Sep, 2009

Cum m-am lasat de Lineage 2

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Mi-am adus aminte azi, citind la Dono , de perioada mea de jucat Lineage 2, care s-a sfarsit dramatic o data cu un wipe pe server. Vai, cate nopti si cate zile am pierdut jucandu-ma! Scopul meu era sa ajung la nivel destul de mare cat sa ma ia un prieten in clan. Mai aveam un nivel de facut si s-a intamplat blestematia.

Stiu ca am injurat si am fost foarte trista. Personajul meu era o parte atat de importanta a vietii mele de atunci, incat nu puteam sa cred ca gata, n-am s-o mai vad niciodata. Era o dark elf, pe numele ei Daydreamer. Am incercat WOW la scurt timp, dar nu s-a mai lipit de mine, apoi am inceput sa ies din nou in lume, sa am chestii de facut si nu am mai avut timp sau chef sa ma apuc de altceva.

Acuma, parca ma mananca undeva din nou. Asta numai pentru ca, pe langa faptul ca Daydreamer era frumoasa si desteapta si o super luptatoare, acel joc avea imensa capacitate de a ma relaxa instant si de a ma face sa uit de toate aberatiile de peste zi. Ma luptam cu monstri prin helesteie sau dealuri uitate de lume si utiam de impulsurile violente pe care le aveam pe parcursul zilei.

In ultimul timp, nici remediul meu de a ma relazaxa, anume plimbarea prin parc, nu mai are efectul scontat. Cu o mica exceptie, azi, cand am fugit in parcul Kiseleff si am ras la frunzele galbene si la castanele grasune pentru cateva minute de toamna frumoasa. Faptul ca am avut si ciocolata la mine a contat si mai mult.

Share this: Twitter | Facebook

5 Responses to "Cum m-am lasat de Lineage 2"

1 | ipo

September 25th, 2009 at 11:03 am

Avatar

Apuca-te de jocuri adventure! Pe mine ma relaxeaza punandu-mi si mintea nitel la contributie. Plus ca se pot gasi mici povesti bijuterie.

2 | Sunkissed

September 25th, 2009 at 11:07 am

Avatar

aoleu, don’t tempt me. cand ma joc ceva, sunt super-absorbita si nu mai am loc si timp de altceva in viata. dar cine stie, asa, un pic…:D

3 | ipo

September 25th, 2009 at 11:17 am

Avatar

Daca vrei recomandari, sunt un mic specialist. :)

4 | Sunkissed

September 25th, 2009 at 1:40 pm

Avatar

shh, ispita! dar da, vreau :D

5 | ipo

September 30th, 2009 at 2:48 pm

Avatar

Ca sa incepem cu inceputul cred ca trebuie s-o luam de pe la Syberia si The Longest Journey. Nu te uita pe Wikipedia pentru ca articolele au spoilere. Oricum, cele 2 sunt vechiute si se “gasesc” pe net.

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

September 2009
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki