Cum m-am lasat de Lineage 2

Posted: September 24th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | 5 Comments »

Mi-am adus aminte azi, citind la Dono , de perioada mea de jucat Lineage 2, care s-a sfarsit dramatic o data cu un wipe pe server. Vai, cate nopti si cate zile am pierdut jucandu-ma! Scopul meu era sa ajung la nivel destul de mare cat sa ma ia un prieten in clan. Mai aveam un nivel de facut si s-a intamplat blestematia.

Stiu ca am injurat si am fost foarte trista. Personajul meu era o parte atat de importanta a vietii mele de atunci, incat nu puteam sa cred ca gata, n-am s-o mai vad niciodata. Era o dark elf, pe numele ei Daydreamer. Am incercat WOW la scurt timp, dar nu s-a mai lipit de mine, apoi am inceput sa ies din nou in lume, sa am chestii de facut si nu am mai avut timp sau chef sa ma apuc de altceva.

Acuma, parca ma mananca undeva din nou. Asta numai pentru ca, pe langa faptul ca Daydreamer era frumoasa si desteapta si o super luptatoare, acel joc avea imensa capacitate de a ma relaxa instant si de a ma face sa uit de toate aberatiile de peste zi. Ma luptam cu monstri prin helesteie sau dealuri uitate de lume si utiam de impulsurile violente pe care le aveam pe parcursul zilei.

In ultimul timp, nici remediul meu de a ma relazaxa, anume plimbarea prin parc, nu mai are efectul scontat. Cu o mica exceptie, azi, cand am fugit in parcul Kiseleff si am ras la frunzele galbene si la castanele grasune pentru cateva minute de toamna frumoasa. Faptul ca am avut si ciocolata la mine a contat si mai mult.


5 Comments on “Cum m-am lasat de Lineage 2”

 1. 1 ipo said at 11:03 am on September 25th, 2009:

  Apuca-te de jocuri adventure! Pe mine ma relaxeaza punandu-mi si mintea nitel la contributie. Plus ca se pot gasi mici povesti bijuterie.

 2. 2 Sunkissed said at 11:07 am on September 25th, 2009:

  aoleu, don’t tempt me. cand ma joc ceva, sunt super-absorbita si nu mai am loc si timp de altceva in viata. dar cine stie, asa, un pic…:D

 3. 3 ipo said at 11:17 am on September 25th, 2009:

  Daca vrei recomandari, sunt un mic specialist. :)

 4. 4 Sunkissed said at 1:40 pm on September 25th, 2009:

  shh, ispita! dar da, vreau :D

 5. 5 ipo said at 2:48 pm on September 30th, 2009:

  Ca sa incepem cu inceputul cred ca trebuie s-o luam de pe la Syberia si The Longest Journey. Nu te uita pe Wikipedia pentru ca articolele au spoilere. Oricum, cele 2 sunt vechiute si se “gasesc” pe net.


Leave a Reply