Am vrut sa scriu ceva

Posted: September 25th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | No Comments »

Am vrut sa scriu ceva, dar am uitat ce. Sunt momente in care mintea imi joaca feste si parca sunt altcineva, povestind despre mine, numai ca uit anumite detalii importante, care ar lamuri un mister imens.

Sunt zile in care ma ridic hotarata de pe scaun si nu stiu unde merg, am uitat complet ce intentii aveam imediat ce am ajuns din nou intr-o pozitie verticala. E un fenomen pe care ma straduiesc sa-l inteleg, mai ales vinerea, mai ales dimineata, ca sa tin deoparte alte si alte ganduri.

Asta pentru ca, de multe ori, reusesc sa-mi incep povesti si nu mai stiu ce trebuia sa urmeze. Asadar, ajung sa ma simt dezorientata, ca un miner fara lumina, ajung sa simt fizic o greutate a tuturor lucrurilor pe care le uit, lucruri ce nu se vor mai concretiza, cuvinte care nu se vor mai spune si litere care nu se vor mai scrie.

Cum naiba sa nu te gandesti ca asta o fi modul mintii mele de a se feri de un semn, cat de mic, de geniu? Din ce in ce mai des ma gandesc la unele alegereri facute si la unele chestii pe care nu am uitat sa le fac si ma intreb, daca, intr-adevar, asa a fost mai bine – vechea mea boala si obsesie, 2in1. Bine, recunosc, imi dau seama si ca, fara lucrurile astea facute pe care le pun la indoiala, n-as mai fi ajuns sa le fac si pe cele de care n-am cum sa ma indoiesc, orice ar fi. Greu e sa te gandesti la echilibru vinerea!Leave a Reply