Cum nu se fac poze

Posted: October 8th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 2 Comments »

De mult imi doream sa-mi iau aparatul foto cu mine si sa pozez lucruri interesante pe care le vad in drum spre munca. Azi mi-am luat aparatul cu mine, insa misiunea mea a esuat lamentabil.

In autobuz era un baiat foarte simpatic, cu o chitara dupa el si castile in urechi. Ii era foarte somn si si-a pus capul pe chitara, tinand ochii inchisi. Era asa de simpatic, incat am vrut sa-i fac o poza. Insa autobuzul era cam plin si-n plus, ceva-mi zice ca nu arata prea bine cand o nebuna scoate un aparat foto si pozeaza oameni prin autobuze.

Apoi am trecut pe langa parcul Eroilor. Imi place tare mult cum e gol, dimineata, si cum face baie in razele soarelui care abia trec printre frunzele galbene si grasute ale copacilor din parc. Am vrut sa fac poze, dar pana la un punct. Acela in care m-am decis sa pastrez parcul pentru mine, asa cum e el, dimineata, gol si plin de soare, cu aleile pline de frunzele care n-au mai rezistat presiunilor toamnei.

In drum spre munca, stiam eu o strada cu o casa interesanta. Dar am luat-o pe alta parte, nu stiu exact de ce, evident ca am ratat strada si n-am mai ajuns la casa-minune. Ghinion.

Si uite asa, am reusit sa nu fac poze, dar sa car un ditamai aparatul in geanta mea verde si mare, de parca ma duceam la munca campului cu provizii dupa mine (si in fusta si balerini, dar astea-s detalii).

In rest, citesc si ma gandesc. Sunt chestii care-mi ocupa destul timp. Asta daca le fac pe amandoua ca lumea.

PS: azi e joi.


2 Comments on “Cum nu se fac poze”

  1. 1 Tomata cu scufita said at 12:31 pm on October 8th, 2009:

    Poza cu baiatul acela chiar ca ar fi fost una reusita. :P Pacat ca unele gesturi par cam ciudate si lumea se uita urat. Poate i-ar fi atras atentia si s-ar fi dus tot farmecul. ;))

  2. 2 Sunkissed said at 12:37 pm on October 8th, 2009:

    lui nu cred ca i-as fi atras atentia, parea cam adormit. dar lui nenea din fata mea care se holba la geanta mea mare de parca nu mai vazuse geanta de femei, sigur!


Leave a Reply