Ciudatenii zilnice

Posted: October 21st, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | 2 Comments »

Fapt testat pe toate colegele mele si pe mine, de multiple ori: de ce suna telefonul fix cand pleci din camera? Evident, fix dupa ce ai inchis usa si nu mai ai nicio sansa sa-l auzi. Si probabil ca e si ceva important.

Si de ce, atunci cand tot ce-ti doresti e sa ajungi acasa si sa faci un dus, stai in trafic 157629450 de ore si nu este apa calda? Adica eu ar trebui sa cred ca exista o autoritate suprema care, din cand in cand, se joaca de-a sitcomul cu tine?

Sunt lenesa. Nu am chef sa fac nimic pentru a-mi asigura traiul zilnic. Si chiar am ce sa fac. Dar mi-e greu, mi-e lene, mi-e nu-stiu-cum. Prefer sa zac, in mintea mea, sa visez ce-as face daca n-as fi aici si unde m-as duce daca m-ar purta picioarele mele lenese.

Astept sa se dea ora inapoi, pentru ca in acea sfanta zi sa dorm mai mult decat o fac acum. Ce asteptari am si eu!… Asteptari de om obosit si secatuit de lenea sa proprie. Cine ar fi crezut…


2 Comments on “Ciudatenii zilnice”

  1. 1 ipo said at 11:45 am on October 21st, 2009:

    Mai demult abia asteptam sa de dea ora inapoi ca sa stau o ora in plus in club. Acum am ajuns si eu de aceeasi parere cu tine. Hm.

  2. 2 Sunkissed said at 12:36 pm on October 21st, 2009:

    varsta, bat-o vina…


Leave a Reply