Despre dureri

Posted: October 23rd, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , | 6 Comments »

Am doua orase care ma dor. In unul nu am fost niciodata, din altul am plecat de prea multe ori. Si e intr-adevar o durere, surda, totusi durere, cand vad poze din orasele astea, cand vad oameni din orasele astea, cand aud vorbindu-se despre orasele astea.

Ma doare cand simt atatea lucruri in mine, imi dau seama ca pentru altii sunt paradoxale si denota o mare instabilitate emotionala, asa ca nu le pot verbaliza, desi mi-as dori, in timp ce pentru mine sunt lucruri cat se poate de normale si cu care am facut si pace, in felul meu ciudat. Dar tot mi-as dori sa mai pot sa vorbesc despre ele.

Ma dor vorbele, dar mai mult ma dor gesturile si grimasele. E uimitor faptul ca, desi stim ca limbajul nonverbal alcatuieste o conversatie in proportie de 75%, oamenii inca te iau de fraier si sunt atenti, foarte atenti, la ce scot pe gura, dar nu si la cum o fac. E ca si cum (iar “ca si cum” poate foarte bine sa iasa din fraza) te iau de prost.

Ma doare cand capitulez, infranta, in fata unei atitudini, a unor brate incrucisate in forma de repros. Ma doare faptul ca, intr-o discutie contradictorie, ajung la acel punct, sa-i zicem punctul Silvia, in care nu mai pot, nu mai vreau, renunt si n-au decat sa se duca dracului toate.

Ma doare ca nu plec cand vreau sa plec si ca nu stau cand vreau sa stau. Simt niste impunsaturi in piept mai ales atunci cand reusesc sa plec, respectiv sa stau, atunci cand trebuie, iar oamenii aia de care zic ca nu imi pasa fac ce fac sa nu le convina asta si sa-si arate fatis dispretul.

Si mai ales ma doare ca nu reusesc sa tin cont singura de sfatul pe care mi l-am dat miercuri.

Am dat azi de un citat din Seinfeld (culmea): Sometimes the road less traveled by is less traveled by for a reason. Am avut un fel de revelatie si mi-am explicat niste dureri oarecum mai bine decat alte dati.

In loc sa ma bucur ca e vineri si ca merg la jazz, stau ca fraiera si internalizez porcarii. Asa-mi trebuie daca nu mai dorm, iar, bine.


6 Comments on “Despre dureri”

 1. 1 CristinaODT (aka Woodisor) said at 11:18 am on October 23rd, 2009:

  hmmm… hugs
  stii, dincolo de toate, macar tu simti :)

 2. 2 Sunkissed said at 11:24 am on October 23rd, 2009:

  long time, no read :)

  da, ma amagesc si eu cu asta cand e mai aiurea. dar incepe sa nu mai ajute

 3. 3 CristinaODT (aka Woodisor) said at 12:11 pm on October 23rd, 2009:

  yup, long time no read
  si apoi, new home and all

  ce sa zic… toate trec nu? si durerea este o experienta pe care trebuie sa o experimentam
  tot ce trebuie sa stii e ca in final, durerea dispare… sentimentul ramane :)

  think safe!

 4. 4 Sunkissed said at 1:47 pm on October 23rd, 2009:

  thinking safe it is! :)

 5. 5 Crin said at 10:58 pm on October 27th, 2009:

  Hm.. ce cunoscute imi spun experientele acestea, le simt zilnic si totusi nu reusesc decat rar sa le verbalizez, ades fac exact cum zici.. internalizez porcarii. I get you. Si sunt incantata ca am dat peste time. :) Am mai citit cateva posturi si am avut acelasi sentiment, un click oarecum. Analog al momentului, varsta, scrisul, frustrarea lipsei scrisului, si totusi domenii diferite. I`ll be around, sa citesc ce eu nu pot sa scriu.:)

  O sa fie bine. Or so I keep telling myself. Ca daca e sa tragi linie, hey, it’s not that bad… is it?

 6. 6 Sunkissed said at 10:46 am on October 28th, 2009:

  asta mi-am spus si eu repetitiv ieri: it’s not that bad, is it?… inca nu stiu.
  bine-ai venit! :)


Leave a Reply