A sunkissed world

11 Nov, 2009

Am razbit

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Am reusit sa fac ceva de care sunt tare mandra, ceva care imi umple inima de bucurie si care ma face sa ma simt implinita. Am racit. Ma verific de temperatura, respir greu si ma doare in gat. Cum sa nu te simti special cand treci prin asa ceva? Cum sa nu crezi ca ai o menire superioara tuturor muritorilor?

In alta ordine de idei, dar legata tot de raceala, am constatat ca oamenii chiar sunt putin paranoici cand vine vorba de gripa porcina. in afara de cei pe care i-am vazut cu masca verde la metrou, azi mi-am suflat nasul in autobuz si doamna de pe scaunul alaturat s-a ridicat in doua secunde si a schimbat locul.

Dar daca e nevoie de o amenintare cu gripa porcina sau mai stiu eu ce boli contagioase pentru ca oamenii sa faca niste chestii de bun simt, cum ar fi sa se spele mai des pe maini, sa nu stranute fara sa puna o batista la gura si sa mearga la medic daca au febra… cine sunt eu sa ma opun?

Am fost ieri in Grand Cafe Van Gogh, cand inca eram sanatoasa si inca aveam apa calda acasa. Ce departe imi par vremurile acelea!… In fine, voiam sa spun ca locul e dragut, insa nu ma ajuta cu nimic daca tocmai am constatat ca, dupa ce am renuntat la cola, chiar si la cate o cutie de cola o data la doua, trei saptamani bauta pe furis la birou, nu mai suport aceasta licoare nici macar in cuba libre… Deci trebuie sa ma las si de placerea asta, din cauza faptului ca am senzatia unui cutit fix la mine in stomac cand beau cola.

In rest, dat fiind ca am racit, sunt prea ocupata sa-mi suflu nasul ca sa ma gandesc la chestii gen viata sociala sau interioara. Deocamdata, daca nu adorm la birou, e bine.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Am razbit"

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki