Ameteala

Posted: November 12th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 4 Comments »

Ma apuca ameteala de toamna. Bine, se prea poate sa fie si din cauza ca am racit sau din cauza ca iau Fervex, dar eu cred ca e de la toamna. Altfel, nu-mi explic de ce ma simt mereu intr-un continuu balans si de ce imi vine, tocmai mie, sa vorbesc cu strainii.

Azi cred ca se impune un drum la o librarie, ceva, ca nu mai am ce sa citesc si pana merg eu acasa la mama si la biblioteca mea mare, o sa-mi smulg cu dedicatie fiecare fir de par din cap, iar apoi voi fi nevoita sa-mi cumpar saluri si caciulite pentru a nu se observa chestia asta.

Observatiile mele asupra societatii incep sa devina din ce in ce mai acide. Altfel zis, ma enerveaza mai toata lumea. Or fi si ei ametiti de la toamna, dar unii mi se par ametiti din nastere.

Am nevoie de o vacanta si sa nu mai am urechile infundate, asta da, ar fi o chestie. Am nevoie de niste poze pe peretii camerei. Am nevoie de o supa de pui – sau mai bine, o halca de porc la gratar, sa am parte de proteine.

Cea mai nasoala chestie, cand te amesteste toamna, e ca trebuie sa o lasi. Nu e ca si cum te-ai putea pune cu natura. Chiar ma gandeam azi, in drum spre birou, cand ochii imi lacrimau de la vant, ca de acum o sa fie din ce in ce mai rau, pentru mine. Adica din ce in ce mai frig. Din ce in ce mai ud. Din ce in ce mai vant. Va trebui sa-mi scot de la naftalina bocancii si haina de iarna si caciula caraghioasa. Apoi o sa ninga. O sa vina gerul de ianuarie. In februarie crezi ca ai scapat, dar mai mereu da o ninsoare sau un inghet. Uf! Mai e mult pana la vara?…


4 Comments on “Ameteala”

 1. 1 samuan said at 3:19 pm on November 12th, 2009:

  Mai dute si mataluta un pic la sala ;) :D , daca nu faci niste aerobic in casa, adica cauta o emisiune de gen. Mananca gratar afara in weekend si sa vezi ca o sa-ti normalizezi senzatia de frig .

 2. 2 yohanna said at 4:02 pm on November 12th, 2009:

  si eu am nevoie de o vacanta. si acum mai mult ca niciodata de abia astept sa vina vara (din motive cunoscute inca doar de noi, iuhu ;) )
  dar ma gandesc la o solutie pentru acum. de fapt, ma tot gandesc de la o vreme incoace la solutii si n-am gasit nimic. nu cred ca un gratar in fata blocului sau 30 de minute de transpirat ca un hamster pe rotita is raspunsul….si atunci, ce?

 3. 3 sunkissed said at 4:10 pm on November 12th, 2009:

  doamne fereste, eu si sala.
  raspunsul nu este. cel putin nu la mine, am tot felul de stari dubioase… scriu despre ele si le las sa treaca…

 4. 4 samuan said at 5:18 pm on November 12th, 2009:

  Mai nene io nu am zis gratar in fata blocului >:) . Am zis gratar afara adica la un prieten, la o ruda, vecin care sta la curte in Bucuresti……sau e prea departe si e prea frig afara……..ma nene voua nu va place deloc sportu’….vara nu luati bitzele cu voi , rolele ceva /:) . Alergati si voi in Herastrau si dati ture duminica, ca o sa intalniti si pe alti la fel ca voi. Da stiu care e treaba voi va plictisiti pra repede pentru astfel de activitatii. D-aia poate cel mai potrivit pentru voi ar fi dansul, patinajul si altele asemenea .


Leave a Reply