Virusi

Posted: November 13th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 5 Comments »

Pe unde ma uit, pe unde ma intorc, pe unde pun mana mi se par ca sunt doar virusi. Virusi mancatori de carne si de vise, virusi care-ti zambesc cu siretenie, in vreme ce mai musca o bucatica din tine. Ca ce naiba, oameni suntem si cui ii pasa ca se mananca suflete la tava.

Ori de cate ori am incercat sa nu ma mai gandesc la virusi, ei tot au aparut. Au acest dar minunat de a-ti calari mintea fara incetare. Oricat as zambi, stiu ca sunt acolo, oricat as merge mai departe, stiu ca merg si ei dupa mine.

E vineri, 13 si m-am straduit prea tare sa-mi chinui mintea sa se adune, sa faca ce are de facut si sa plece acasa la 18, robotelul vesel, lu-vi 9-18, incat cred c-a dat rateu. Necazul e ca nu am ce sa citesc, nu mi-a trecut raceala, ma enerveaza toata lumea si am asteptari prea mari. Ma rog, necazurile sunt mai multe, dar vorbim numai despre ziua de azi.

Asa ca se impune sa intru in stand by si sa-mi vad de treaba. Eu si calculatorul de pe care ma chinui sa lucrez. Bag seama ca si el are virusi, saracu’.


5 Comments on “Virusi”

 1. 1 samuan said at 11:16 am on November 14th, 2009:

  Aaaaaaa :D LOL . Ai program naspa :( . Dupa ce ca esti mai pasiva de felul tau, sa mai ai si un prorgam din asta 9-18 chiar ca iti mananca miezul oricarei temperament activ. Daca la munca tot la pc lucrezi e clar :| .

 2. 2 Baile Herculane said at 4:07 pm on November 14th, 2009:

  Bună, avem un concurs doar pentru bloggeri pe blogul nostru.

  Poţi câştiga cazare pentru două persoane într-un week-end la pensiunea Roua de Munte din Băile Herculane:
  http://link

 3. 3 sunkissed said at 5:26 pm on November 14th, 2009:

  ok, vad ca nimeni n-a inteles nimic din postul asta
  baile herculane, nu suport acest fel de reclama pe blog. am adresa de mail trecuta la contact, puteai sa dai acolo un mail.

 4. 4 Lara said at 5:38 pm on November 15th, 2009:

  am dat si eu peste un virus mandru care si-a facut culcus confortabil in organismul meu intr-un moment de slabiciune din partea mea. uratul
  daca nu iti place ceea ce faci…de ce faci? in mementele de roboteala uitam sa fim oameni si ne consumam aiurea, obosim repede, imbatranim repede si devenim morocanosi.
  atunci cand munca noastra ne face placere, ne energizeaza, zambim mai des si mai usor si daruim mai mult…pentru ca avem de unde.
  si tu esti o fiinta atat de colorata, atat de vie…

 5. 5 sunkissed said at 12:35 pm on November 16th, 2009:

  Lara, ce sa facem, astia sunt virusii, niste neplacuti :)

  cat despre de ce fac ceea ce fac… e simplu, i need to live :) sunt multi factori in discutie de care e pacat sa vorbim acum.


Leave a Reply