A sunkissed world

23 Nov, 2009

Oboseala maxima

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

Incep sa cred ca weekendurile ar trebui sa tina 7 zile. Poate asa as reusi si eu sa simt ca am facut, cu adevarat, ceva. Ma gandesc din ce in ce mai mult la martea pe care o vom avea libera pentru ca e ziua tarii noastre si ideea indepartata a vacantei de Craciu, jumate luata de mine cu japca, jumate oferita de firma, ma face sa vad roz in fata ochilor.

In weekendul asta am bifat “Ender’s Game” (da, stiu, sa-mi fie rusine ca nu am citit-o pana acum), intr-o singura seara de sambata, renuntand, cu marinimie, sa mai urmaresc dezbaterea electorala in favoarea acestei carti absout fantastice, am bifat familie si distractie, ciorba calda si joaca cu cateii, am bifat si despre somn, dar nu atat cat mi-as fi dorit, dar si despre vot, duminica, proces care mi-a luat mult mai putin decat ma asteptam.

Si azi e luni si am capul cat o banita, as dormi, n-am chef de Marele Proiect de Craciun pe care il coacem cu totii in acest moment, nu am chef de discutii sterile despre exit polluri, n-am chef sa ma agit deloc, n-am chef sa citesc, n-am chef! Dar nah, cineva trebuie sa stea si la acest birou si sa faca ce fac eu acuma.

Oare lehamitea asta e generala, or fi oameni care mai au chef in perioada asta? Ma tot intreb, dar nu tin neaparat sa aflu raspunsul, pentru ca nu ma ajuta foarte tare. La lupta, deci.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Oboseala maxima"

1 | Sunny

November 23rd, 2009 at 2:00 pm

Avatar

Sunt de acord cu tine si iti impartasesc ‘necheful’ de orice, pentru mine cel putin asa e mereu in aceasta perioada a anului, nu vreau decat sa treaca zilele mai repede si sa vina sarbatorile de iarna. Iti urez mult spor si chef! :-)

2 | sunkissed

November 23rd, 2009 at 2:54 pm

Avatar

da, si la mine e la fel, insa se pare ca nu reusesc sa ma invat minte :) multumesc pentru urare; daca nu reusim sa avem spor, macar sa dam impresia

Comment Form

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki