Texte avem!

Posted: November 25th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | 2 Comments »

Eu cred ca, in sinea noastra, suntem cu totii niste copywriteri. Mai buni, mai prosti, asta nu conteaza. Stim – sau ne place sa credem ca stim – sa ne vinem marfa, anume pe noi. Numai ca unii dintre noi isi aleg prost piata pe care aleg sa se desfasoare, altii stau confortabil intr-o lume de iluzii iar altii sunt copy cu aspiratii de account.

In afara de faptul ca mi se pare ca ma intalnesc cu copy peste tot, ma cuprinde din ce in ce o dezamagire isterica in fata atator oameni care aleg sa fie falsi. E drept, sunt unii la care ma uit si sper sa fie falsi, spre binele lor, altfel situatia e tragi-comica (comica pentru mine, tragica pentru ei). Sunt alti oameni care, nu stiu cum fac, dar iti mananca momentele tale pe painea lor. Sunt altii care se simt permanent in campanie electorala, acel gen de oameni “hey, look at me!”, care vor sa fie alesi cu orice pret. Pentru ce, nu stiu, la ce sa serveasca, nu stiu.

Uneori ma simt ca intr-un film din ala despre conditia umana si alinenarea pe care o resimte omul in lumea moderna, filmat cu o camera de sus care se indeparteaza, in timp ce el se pierde, incet-incet, in multime.

Nu ma deranjeaza ca oamenii vor sa fie alesi, nu ma deranjeaza ca sunt plini de texte. Ma deranjeaza ca ajung, nu stiu cum, sa-ti tranteasca in cap textele astea, sa-ti scoata ochii cu ele, sa-ti puna piedica si sa-ti calce in picioare ultima faraman de sanatate psihica.


2 Comments on “Texte avem!”

  1. 1 Crin said at 4:23 pm on November 25th, 2009:

    Oamenii autentici au si ei texte, doar ca sunt autentice. Si pot fi autentic nebuni. How healthy is that? :)

  2. 2 sunkissed said at 4:54 pm on November 25th, 2009:

    hehe, sa nu vorbim de ce e sanatos pe acest blog :D


Leave a Reply