Despre ce nu se scrie

Posted: November 27th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

Uneori cred ca am uitat, doar ca sa-mi amintesc peste 5, 10 minute, o ora, o zi sau o luna.

Partea proasta la un om ca mine este ca acea etapa de “denial” din el, pus fata in fata cu ceva care nu-i convine, dureaza mai mult decat ar fi normal si blocheaza neuronii din drumul lor spre ceva mai bun.

Dar e bine ca reusesc sa iau o mana intr-a mea si sa ma simt vie, sa-mi amintesc ca am plamani.

Imi doresc atatea pentru mine, am atatea vise, as pleca oriunde, as calatori peste mari si tari si as scrie despre orice, as citi despre orice, as privi totul in fata, totul numai ca sa ating fericirea. O sa invat, curand, ca fericirea mea este una rusinoasa, care se traieste in doi.

As vrea sa pot sa scriu mai bine despre ce traiesc si simt acum, insa am constant sentimentul ca nu am voie si ca nici nu e nevoie. Mi se blocheaza pixul pe foaie si degetele pe tastatura si este o premiera in viata mea. Despre trecut as scrie – si am scris – o gramada, despre prezent, nu pot si nu vreau. E ca si cum mi-e frica sa nu vars toate astea in lume si sa se strice, sa prinda iz de strain si sa nu mai fie al nostru.

Singura chestie de care sunt inca sigura e ca nu am terminat de aflat. De simtit impreuna. De descoperit. Mi-e de ajuns.

E vineri si sunt cu tine.Leave a Reply