De sfarsit de toamna

Posted: November 30th, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

M-am trezit in aceasta zi de luni pentru care nu gasesc epitete cu o durere surda in partea dreapta. Nu stiu de unde am capatat-o, cert e ca nu pot sa rad, sa plang, sa ma emotionez, sa traiesc nicio emotie care sa ma defineasca.

In weekend mi-am adus aminte de ce e bine din cand in cand sa pleci din Bucuresti si sa vezi si alti oameni, alte obiceiuri. Daca nu ninge in curand, o sa fie nasol pentru orasul asta. M-am saturat de el si de tonurile lui de gri.

Intr-o vreme ma plangeam ca nu mai am ce sa citesc, acum nu stiu ce sa aleg. Am zis sa continuu cu “Vorbitor in numele mortilor”, daca tot fac o treaba. Numai ca mi-am ales prost ziua de azi sa citesc in autobuz, pentru ca am facut fix 30 de minute pana la munca si n-am avut timp. Nu pot sa zic chiar ca mi-a fost dor de viermuiala de la Razoare, dar undeva tot prin zona aia se invart sentimentele mele.

In rest, e liniste, nu stiu ce dracului se intampla. M-am gandit intens la multe lucruri, numai ca in timpul in care ma gandeam le si gaseam rezolvare, asa ca acum nu prea mai am chef sa le dezbat iarasi. Pentru mine, e ciudat sa raspund la intrebari, eu sunt obisnuita sa le pun.

Maine e zi de respiro. Am atatea planuri, incat sigur n-o sa fac nimic. E si asta un plan. Tot maine e incheiata si toamna asta. A inceput cu o durere in stanga si se termina cu una in dreapta. O toamna stranie si rece, ciudata si egoista, iute si nedefinita.Leave a Reply