Decembre inca nu ninge, doar aduce confuzie

Posted: December 2nd, 2009 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , , | 2 Comments »

Sunt defazata. Ziua de ieri m-a indus in eroare. N-am facut nimic, dar nimic. Hai, bine, am facut clatite, dar asta a insemnat un efort minim. Am avut o tentativa de a face curat, esuata la mal. Nici n-am citit. Am recuperat la seriale si atat. Ba chiar, blasfemie, m-am uitat la televizor!

In schimb, alaltaieri, am fost sa serbam Andreea, intai in Mojo, loc care-mi place numai pentru peretele de sus decorat cu toate chestiile pe care vreau si eu sa le pun la mine pe pereti, apoi la Soni, loc drag in care n-am mai pus piciorul de mult, ocazie cu care am remarcat ca lucrurile bune raman aceleasi, ca deasupra cazii din baie inca scrie “aici puteti face si dus” si ca mancarea e inca buna, dar buna tare.

Si uite-asa, exceptand ziua de ieri care parca n-a fost, m-am trezit ca a venit iarna. M-am trezit ca se canta colinde – americane – peste tot, chiar si in birou, ca au adus globuri si brazi chiar si la Profi, ba chiar m-am trezit uitandu-ma fascinata la niste coarne de ren cu clopotei, gandindu-ma daca sa le cumpar sau nu. E clar, n-am scapare, m-au spalat pe creier cu detergent de foarte buna calitate si au pus si balsam, nu cumva sa se revolte vreun neuron.

Nestiind, iar, printr-o intamplare a sortii, ce fac peste o saptamana sau doua, ma trezesc iar aruncata in iarna, iar asteptand sa mi se intample ceva, iar nehotarata cu privire la deciziile pe care le iau, iar cu fundul in doua luntre, intr-o postura in care insist sa stau. Asa ca ma tin bine de ceea ce stiu -si sper- ca nu se schimba si ma opintesc, doar-doar o trece si luna asta.


2 Comments on “Decembre inca nu ninge, doar aduce confuzie”

  1. 1 Skandalouz said at 2:32 pm on December 2nd, 2009:

    offtopic: Ti-ai luat revista Garfield? :D Stiu ca esti fana si tocmai a aparut nr1 :)

  2. 2 sunkissed said at 2:38 pm on December 2nd, 2009:

    Nu mi-am luat-o. Nu stiu cum o sa “sune” Garfield in romana. But i am willing to try :)


Leave a Reply