Scurte, pana cand se raceste cafeaua si da iama melancolia

Posted: December 8th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | 6 Comments »

Am aflat azi ca unii soferi de autobuz fac ceva de neconceput. Anume nu blocheaza intersectia. Dau dovada de bun simt si nu isi baga botul autobuzului intr-o intersectia deja sufocata de prea multe masini.

Am mai aflat ca unii calatori nu sunt multumiti de treaba asta. Probabil ca ei sunt aia care, daca ar avea masina, ar trece pe toate culorile semaforului prin intersectie, ca ei se grabesc la munca (iar noi, ceilalti, ne aflam de bunavoie dimineata in trafic).

Am mai constatat, cu amaraciune, ca unii oameni au animale de companie degeaba. Le cumpara mancare, lese scumpe, unii chiar ii imbraca (am vazut un caine cu caciulita). Dar doamne fereste sa stranga fecala animalului din mijlocul trotuarului. Si eu am animale, si eu le iubesc, dar nu cred ca e asa de greu sa-ti iei o punguta in care sa bagi ce produce catelul – ca de ei e vorba, de cele mai multe ori – pe strada. E chestie de bun simt.

Oricum, cu aceasta ocazie, constat ca trebuie sa tin privirea ridicata nu pentru a vedea culoarea cerului, nu pentru a adulmeca aerul rece de decembrie, nu pentru a adopta o pozitie mandra, ci pentru a nu ma mai uita in jos, unde, pe trotuarul catranit, ma asteapta sute de gunoaie, scuipati si caca de caine. Sa nu-ti urezi singur “buna dimineata?”…


6 Comments on “Scurte, pana cand se raceste cafeaua si da iama melancolia”

 1. 1 ipo said at 11:42 am on December 8th, 2009:

  Neah, scarboasa treaba cu punguta! :D Eu n-am avut caine, dar ideea sa tin rahatul ala in mana, cu punguta intre mine si “adevar” ma scarbeste. Cred ca as prefera sa umblu cu o maturica si un faras sau ceva, nu cu pungute.

  Cat despre ce gasesti pe strada… ar fi mai bine sa te uiti tocmai, in jos, ca sa te murdaresti pe pantofi. :))

 2. 2 sunkissed said at 12:01 pm on December 8th, 2009:

  da, ma rog, punguta de la capatul maturii si farasului :d e un sistem cu sac incorporat in faras, ca sa-l poti arunca usor la gunoi si sa nu te murdaresti.

 3. 3 mama said at 5:14 pm on December 8th, 2009:

  Te iubesc!

 4. 4 sunkissed said at 5:21 pm on December 8th, 2009:

  :) mamaaa:)

  si eu pe tine

 5. 5 Sunny said at 5:57 pm on December 8th, 2009:

  Cand intr-adevar vom capata acest bun simt, va fi o mare realizare pentru noi toti. Insa nu sunt prea optimista ca acest lucru se va intampla prea curand in timpurile noastre. Vorba cantecului: “Las-o ba ca merge asa”. :-)

 6. 6 sunkissed said at 12:36 pm on December 9th, 2009:

  oho…. cred ca mai e asa de mult pana cand majoritatea sa aiba bun simt, ca ma ingrozesc. ce ramane de facut? fie selectam trotuarul pe care pasim, fie ne inconjuram de alti oameni…


Leave a Reply