Sigurantele sarite

Posted: December 11th, 2009 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | 3 Comments »

Ma intreb, de ceva vreme, cam ce ar fi in stare oamenii sa faca pentru a se simti in siguranta. Si sunt convinsa ca ar fi in stare cam de orice. Sa te simti de parca nu ti se poate intampla nimic rau cred ca e dezideratul omenirii. Mai cred ca omenirea e programata genetic sa adore rutina. Chiar daca unii reprezentanti ai ei ar rade la ideea asta. Rutina te asigura ca nu ti se poate intampla nimic.

Si de aici, toate dramoletele sentimentale, de munca, de prietenie, de viata aferente. Cel mai nasol e cand reprezentantii omenirii decid ca altii trebuie sa fie responsabili pentru siguranta lor. Si se culca pe o ureche.

Nu stiu de ce, de la un timp ma gandesc la oameni ca la brazii aia in ghiveci. Asteapta pe cineva sa-i planteze.


3 Comments on “Sigurantele sarite”

  1. 1 Mari said at 12:24 pm on December 11th, 2009:

    Asteapta pe cineva sa-i planteze si-apoi sa-i ude si sa le schimbe pamantul si sa-i mute intr-un ghiveci mai mare si-apoi, in cele din urma, in pamant, unde prind radacini si de unde nu mai poti sa-i scoti decat foarte foarte greu si cresc intruna pana ajung la cer si-apoi se usuca si mor.

  2. 2 ipo said at 1:01 pm on December 11th, 2009:

    Rutina si siguranata sunt cel mai bun adapost in fata responsabilitatilor. Ca roboteii aia care lucreaza in marile companii multinationale, fiecare nu stie sa faca decat bucatica lui, fuge de raspundere si arunca vina in curtea colegului in toate situatiile. Asta-i omul.

  3. 3 sunkissed said at 1:18 pm on December 11th, 2009:

    ati concluzionat minunat :)


Leave a Reply