Melancolie la gura sobei

Posted: December 15th, 2009 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | No Comments »

Ma tot astept sa aud sania lui Mos Craciun, pentru ca asta inseamna ca sunt acasa si e bine totul. De la un timp, nu mai ascult muzica in autobuz, nu stiu de ce. Doar citesc. Cateodata e bine – ca ieri, cand am stat jos si in autobuz era liniste, cateodata e rau – ca azi, cand a fost aglomerat si haos.

Nu mi se leaga gandurile. M-as duce la munte, la mare, peste tot m-as duce, desi cel mai pregnant dor e cel de acasa. Diminetile sunt din ce in ce mai aspre, imi ranesc fata, mainile si visele. Dau de usi inchise sau blocate, de incuietori care s-au stricat, cum ar fi cea de la cutia postala, care nu vrea in ruptul capului sa cedeze, astfel incat sa iau si eu teancul de facturi de acolo.

Ieri cel putin, am facut un drum la gara in vreo ora jumatate, dus intors, drum pe care de altfel il faceam in 40 de minute. Dar am dat numai de oameni care stau in usa metroului, de metroul care nu mai vine, de tramvaie cu rute deviate, de inghesuiala si gauri in asfalt.

Sa mai spun ca abia astept sa fie vineri? Vineri, apropo, ma duc la karaoke, la petrecerea de Craciun. Sunt curioasa daca o sa behai sau nu, iar asta tine exclusiv de ce au aia in bar.Leave a Reply