La multi… alea, alea

Posted: January 4th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , | No Comments »

Iata ca am intrat si intr-un nou an. Azi, pe buda -de ce sa mintim in legatura cu locul unde avem revelatii- am avut un soc cand mi-am dat seama cat timp a trecut din 2000, an pe care mi-l amintesc cam in totalitate. 10 ani! Nu m-am gandit la asta, anume ca de acum sunt lucruri pe care le-am trait acum 10 ani, cam in aceeasi masura cu un om mare care inca ma chinui sa devin. Iti dai seama ca imbatranesti pe masura ce adaugi amintiri la colectia personala si iti dai seama ca imbatranesti rau cand ai vrea sa stergi cu totul unele amintiri.

Ce-am facut acum, in astea cateva zile de 2010? Am facut un revelion hippie, am venit acasa de la acel revelion cu autobuzul, dand teapa minunatelor companii de taxi din Bucuresti, am purtat cateva discutii ametite si interesante, am stat in frig, am “racit la cap” (adica urechi infundate, durere in gat si de cap), m-am uitat la Bleach, primul anime la care ma uit si-mi place, amintindu-mi si de bruma de japoneza pe care am studiat-o cand eram mica, m-am dus sa vad Sherlock Holmes, am ascultat muzica, mi-am facut ordine in dulap (desi e o bucurie efemera, e foarte puternica), ma uit din nou la Friends si incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine, ma chinui cu o carte si cu un numar special din National Geographic si am dormit ca un porc, asta daca porcii dorm mult.

In rest, nu m-am dus la munca azi si nici maine nu o sa ma duc, mi s-a intarit credinta ca nu vreau sa ma mai duc vreodata, am facut o gramada de planuri din alea care se tin in interior si de care esti foarte sigur, pana sa te apuci, cu adevarat, sa le aduci in realitate. Unele lucruri arata infinit mai bine in mintea ta si, poate numai din cauza asta, ar trebui sa stea acolo. E ciudat ca, de mult timp incoace, stiu exact ce vreau sa fac, ce nu stiu, aflu, ma simt oarecum pe un drum bun, numai ca nu stiu ce dracului sa fac mai intai. Incep sa cred ca o sa fie un an minunat pentru dezvoltarea mea interioara. In afara, nu stiu cum o sa ma vada lumea. Cu siguranta ca nu cu breton.

Sunt putin caustica pentru ca inca ma doare in gat si azi m-am taiat la deget intr-o cutie de tabla, fapt care nu e intotdeauna placut. Nu scrie nicaieri pe net si nici in vreuna din cartile mele magice pe care va asigur ca va am ce inseamna asta pentru anul nou care tocmai a inceput.Leave a Reply