Cu mandrie…

Posted: January 12th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , , | 3 Comments »

Cu mandrie raportez ca m-am dus ieri la sala si sunt posesoarea unui abonament la aerobic – pe care probabil ca o sa vreau sa-l arunc la gunoi dupa prima ora de diseara, dar mai vedem.

Sunt posesoarea si a unei perechi de pantaloni de sala pe care am dat prea multi bani – fiind eu oarecum saraca – si pe care nu-i voi purta niciodata, pentru ca am facut eroarea grava de a nu-i proba. Am fost sa-i schimb, dar era asa de mare coada si tambalau, incat am procedat romaneste si am lasat-o pe maine.

Asadar, saraca, dar inconstient de fericita, astept ora de diseara ca sa vad daca ma tine sau daca chiar am aruncat banii pe fereastra, in acelasi stil romanesc.

Cat priveste decizia mea nr. 2, am gasit profesor, dar asa cum ziceam, luna viitoare ma apuc de dezmat, dat fiind ca sunt sarmana si am aruncat banii de meditatii la japoneza pe o pereche de pantaloni prea mari.

Dar cum trebuie sa gandesc pozitiv (asta ca sanu ajung o hoasca agresiva), partile bune ale acestor experimente sunt ca am constatat ca ma vad mai grasa decat sunt, de fapt si ca nu schimb prea multe la pogramul meu dintr-o data, fapt care ma sperie la culme. Si asa sunt agitata ca ma duc diseara printre straini, vorba ceea.

Si tot luna viitoare, daca sunt cuminte, m-oi duce si la dansuri.

Si gata, ca o dau in halucinatii.

Toate aceste lucruri sunt menite sa ma scoata din amorteala, sa ma puna in legatura si cu partea mea fizica, nu doar cu cea metafizica si sa devin si eu un om activ si care nu face “poc” la prima flotare, fie ea de program sau fizica.

Tare sunt curioasa daca chiar o sa se intample ceva, vreo evolutie, sau daca o sa fie frectie la picior de lemn pe podeaua salii si in casa unui om, la meditatii.


3 Comments on “Cu mandrie…”

  1. 1 Invatatura de minte? « IPOblog [ipostaze] said at 9:56 am on January 13th, 2010:

    [...] Pe scurt 2009 m-a invatat ca nici la 30 de ani n-ai chef sa-ti faci lectiile, cum n-aveai chef nici in clasa a saptea. Cum se vede de la alta varsta povestea asta sa ne spuna Silvia. [...]

  2. 2 ipo said at 11:04 am on January 14th, 2010:

    Asteptam cu interes sa preiei leapsa de mai sus. :)

  3. 3 Sunkissed said at 11:09 am on January 14th, 2010:

    o preiau azi, promit :)


Leave a Reply