Maruntisuri de ianuarie

Posted: January 18th, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , , | No Comments »

M-am simtit foarte stupid azi. Pentru ca am iesit din casa fara sa ma uit pe geam, astfel incat habar n-aveam ca e urgie. Cand am iesit in casa scarii si am vazut ce si cum, nu mi-a mai ramas nimic de facut, in afara de rugaciunea “da doamne sa nu ma inzapezesc” si sa ma duc sa-mi iau alta caciula (din aia cu urechi). Nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau si bocancii, iar ca urmare, am inca picioarele reci si o usoara durere in gat. Ce sa zic, o cam merit.

In afara de asta, ma tot gandesc cand o sa inceteze sa ninga si sa fie frig. Stiu ca fiecare anotimp are rostul lui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi si placa. Am mai zis pe la inceputul lui decembrie ca eu vreau sa ninga si am platit pentru asta cu varf si indesat, cu ore intarziate prin autobuzul rece, cu nas infundat si in general cu o atitudine mizerabila. M-am saturat de depresiile care se pare ca vin o data cu zapada – fulg cu fulg peste nasul deja rece, peste caciula care nu mai face fata, peste coltul gurii lasat in jos a suparare.

Macar am reusit sa ma tin de sala, am trecut de primele 3 sedinte regulamentare din prima saptamana. Maine ma duc la tortura de la Body Toning, insa cred ca sunt putin masochista, de vreme ce imi place sa simt cum imi zvacneste fiecare parte din corp. Declar insa ca spinningul este activitatea mea preferata. Daca faci cum trebuie si depui efort, zau daca nu te simti cam ca dupa sex, dupa o sedinta.

Si asa, sa continuam sa speram la primavara, purtand aceleasi pulovere de care mi s-a luat, aceleasi cizme care ma enerveaza, aceeasi haina in care arat ca un pinguin, eu, cu orele mele de sala, cu toate cartile pe care le citesc in autobuz (azi, record: “Un dulce miros de moarte”, de Arriaga, citita cap-coada in drum spre munca), cu toate cafelele mele si, in general, cu toate maruntisurile astea de ianuarie.Leave a Reply