Intors pe dos

Posted: January 19th, 2010 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , | 2 Comments »

Totul e intors pe dos. De doua zile, ninge de jos in sus. Mi-e greu sa merg asa, invers, cu picioarele bine infipte in pamant. Nu stiu cum sa-mi inchei nasturii in fata. Eu ma simt de-a dreptul intoarsa pe dos, nu inteleg cum reusesc sa tin tot ce nu vreau la vedere si tot ce vreau sa spun, sa ramana inimaginabil de ascuns.

Sau poate ca e pur si simplul cazul ca unele lucruri sa iasa din dulap. Ca niste haine pe care uiti ca le ai si ca iti place cum iti sta in ele. Uite-asa, ajungi sa le scoti iar pe strada si, uneori, foarte multe chestii se pot intampla din cauza unei amarate de bluze cu nasturi colorati.

Si pentru ca totul e intors pe dos, de multe ori am asteptat ca telefonul sa sune. Iar cand suna, aoleu, dezastru. Pai, acum? Si chiar trebuie?

Cum am imunitatea la pamant, am racit a n-a oara in iarna asta. Asadar, ma duc sa mai pun de un ceai si sa ma tot gandesc la tot ce n-ar trebui sa ma gandesc, dat fiind ca totul e intors pe dos.


2 Comments on “Intors pe dos”

  1. 1 maieul said at 8:23 pm on January 19th, 2010:

    nu cumva te-ai luat dupa un iepur alb ? in cazul in care iepurul e langa tine zi-i sa treaca si pe la mine. am niste ceasuri care o sa-i placa
    este bine cunoscut faptul ca bluza cu nasturi colorati e interzisa in toate sistemelor planetare din univers, cu exceptia celui in care ne gasim si planetei Terpes, populata in intreime de serpi care recent si-au dezvoltat umeri si sunt innebuniti dupa bluzite

  2. 2 Sunkissed said at 9:54 pm on January 19th, 2010:

    e langa mine. i-am zis sa treaca si pe la tine si a fugit topaind si cantand: “I’m late,I’m late/ for a very important date/ no time to sayhello, goodbye/ I’m late, I’m late, I’m late.
    terpes nu e planeta aceea cu un apus superb?


Leave a Reply