Hai, puiule, fii gata o data!

Posted: January 23rd, 2010 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | No Comments »

Asa ma adresez eu, poate nu chiar atat de politicos, celor patru pulpe de pui care asteapta cuminti in tava. Dat fiind ca e sambata, mi s-a parut foarte elegant din partea mea sa ma duc frumos la aerobic, ca apoi sa vin acasa si sa gatesc.

Am pregatit, astfel, niste ciuperci cu smantana si patrunjel, de care, la o prima, a doua si a treia gustare, sunt foarte mandra. Numai ca am apreciat gresit timpul in care puiul va fi si el numai bun de rontait si acum stau si ma invart prin casa, cateodata mai repetand miscarile de dimineata de la aerobic.

Imi place sambata asta, e rotunda. Mai ales ca diseara socializam cu psihopatii, adica ne plimbam fundul din casa si mai vedem si noi alti oameni. Nu prea am vazut oameni pe 2010, nu din motive de lipsa de chef sau alte boli, ci pentru ca pur si simplu luna ianuarie a fost foarte cruda din punct de vedere financiar.

In alta ordine de idei: citesc “Ciberiada”, de Stanislaw Lem, cred ca a venit si vremea ei. Ma straduiesc sa ma apuc de Revolutionary Road, dar asta inseamna sa fac fantasticul efort de a lua cartea de pe birou. M-am delectat azi cu niste David Bowie, atat muzical, cat si altfel; m-am uitat la un interviu cu el din 1974, aici e prima parte.  Era foarte tanar si foaaarte slab. Mi se pare un om care a imbatranit frumos si statuar. Imi place de el si de cameleonismul lui, dar mi-a placut si sa-l vad intr-o stare normala, fireasca.

Asa cum e frumos sa vezi toti oamenii. Si in costumul cu pene si sclipici, si in pijamale. Asa e mai usor sa-i iubesti, daca asta se intampla.

Ma duc la pui, sa-l intreb de sanatate.Leave a Reply