Minunata intamplare de a fi

Posted: January 26th, 2010 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Ma tot mir, de azi de dimineata, cat de intamplatoare imi par toate lucrurile. Asta poate sa fie si bine, si rau. Bine, pentru ca nu incetez niciodata sa ma mir. Rau, pentru ca deseori nu vad ca lucrurile pentru care chiar am muncit nu sunt doar niste intamplari. Si mai rau, pentru ca ma astept cateodata sa se tot “intample” lucruri si uit sa mai pus osul la treaba.

In alta ordine de idei; lucrurile care chiar sunt intamplari in viata mea, privind cat se poate de obiectiv, au fost si sunt minunate. Asta pentru ca le definesc asa cum le definesc. Intamplarile nefericite sunt, de regula, denumite “ghinioane”. Asa ajungem sa dam dimensiuni lucrurilor in functie de cum alegem sa le spunem.

Mi s-au pus in sfarsit rotitele in miscare. Asta pentru ca am reusit, in mod straniu, sa ajung la un acord cu corpul meu. Ii ofer si lui chestii, spre deosebire de vremurile cand ii ofeream doar zacut in pat, activitate fizica zero, mancare aiurea si tigari. Acum, lucrurile au alt gust, parca. Si cel mai mult simt legatura asta cu partea mea fizica atunci cand fac spinn. E o senzatie de nedescris pentru mine, ora aia ma ajuta sa ma concentrez, sa ma energizez. Transpir de 100 de ori mai mult decat la sauna, ma concentrez pe efortul depus si nu prea imi las mintea sa alunece in alte directii, ceea ce imi e de mare ajutor. Recomand activitatea asta oricui.

Ma intorc la intamplarile mele si, pentru ca ziua e lunga, posibilele ghinioane.Leave a Reply